På rundtur i det vilde vesten

De sidste tre uger har vi kørt rundt i det vilde vesten, hvor pionerer, guldgravere og cowboys har rejst før os.

Fra Colorado til Utah, Idaho, Wyoming, Montana,  South Dakota, Nebraska, Kansas og tilbage til Colorado igen.

Bjerge – både med

og uden sne.

Ørkener, højtliggende pas,

Varme kilder i Yellowstone

og vilde dyr,

rodeo, prærie, cowboyland og meget, meget mere.

Det har været en fantastisk tur, og nogle af de mange indtryk og resultaterne af al den nye inspiration vil nok komme til at fylde en del her i de næste dage.

Planter og blomster fra skov, bjerge og umuligt høje klipper,

mad fra diners og små, spændende spisesteder – dem, der ligner ingenting udefra, men som er så hyggelige inde, og hvor man får så god mad.

En kogebog fra cowboyland er kommet med i kufferten – sammen med t-shirts fra alle stater – og opskrifterne skal prøves af, der skal findes erstatningsråvarer fra Danmark, målene skal oversættes – og til den tid kommer der også nye opskrifter.

Det var en skøn tur, og det er dejligt at være hjemme igen. Hente hundene og gå tur på marken og kigge forskrækket på haven, der har savnet os – meget. Men mon ikke, der skal komme styr på tingene igen?

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “På rundtur i det vilde vesten”

 1. Skal da lige love for i er blevet imponeret af USA.
  Var det ikke også sidste år i var der over på en lang ferie.
  Nu venter der et stort arbejde i haven. Men så har i ferien at se tilbage på.

  God dag
  Charlotte

  Like

  1. Ja, vi er blevet lidt vilde med USA 🙂 Sidste år tog vi sydstaterne i marts, før det blev for varmt der, og i år tog vi Rocky Mountains om sommeren, fordi passene er lukkede af sne indtil juni. Det var vildt, vildt flot. Men nu står den på Staycation de næste år – vi har brugt lommepengene 🙂
   Knus, Karen

   Like

 2. Velkommen hjem til jer alle (altså også til hundene 🙂 ). Det lyder som en spændende tur! – Men det er rart at du er hjemme igen; jeg har savnet dine blogindlæg 🙂
  Kh Nana

  Like

  1. Tak, Nana. Jeg har jo kunnet følge med hos dig, når vi har haft internet – det er der ikke i bjergene… Men pyt – vi savnede det ikke, for der var så meget at se på.
   Kh, Karen

   Like

 3. Velkommen hjem. Hvilke spændende opskrifter mon du sætter på bloggen? Kender du The Pioneer Woman. Hun har masser af opskrifter fra “Oklahomaland”. Men der skal nu meget til for at konkurrere med dine😊👍.
  Mvh
  Jette

  Like

  1. Hej Jette,
   Ja, jeg kender godt The Pioneer Woman – hun har meget spændende – også mange fine ting til salg. Hende kan jeg ikke konkurrere med – men det var sødt sagt.
   Mange hilsener, Karen

   Like

 4. Velkommen hjem fra en tilsyneladende dejlig tur.
  Forhåbentlig har jeres have fået mere regn imens end de 3 mm vi har fået de seneste mange uger.
  Jeg glæder mig til nye opskrifter 👍😊
  Kh Lisbeth

  Like

  1. Tak, Lisbeth. Vi har ikke fået meget regn. Det hele ser tørt og miserabelt ud – mine Annabelle hortensia har kun få blade tilbage… Men nu regner det, og bagefter får det tur med vandslangen. Og så skal der ellers klippes og skæres og ryddes op. Det gjorde jeg også, før vi rejste, men DET ser man ikke længere 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: