Maggie vokser

Det er ikke underligt. Måske heller ikke særlig bemærkelsesværdigt. Det er nok helt normalt. Men det er altså forbløffende, så hurtigt lille Maggie vokser. Hun er lang og tynd, og det er som om, hun bliver længere hver dag.

Hun vejer lige godt seks kilo nu, men er meget spinkel at se til. Det går til længde og højde alt sammen.

I går nåede hun op i sofaen. Benene må være blevet længere på et døgn. Nu skal vi til at passe på bøgerne. For hun har udvist en lidt upassende interesse for bøger – de er gode at lave konfetti af. Og så er konfettien god at tisse på bagefter. Kogebøgerne har midlertidigt forladt køkkenet.

Men på trods af hvalpestreger er hun altså den sødeste, lille hvalp. Hun er livlig, kælen og glad, og hun kommer galopperende, når vi kalder – med blafrende ører og begejstrede hop.

Og ligesom alle andre børn, elsker hun at lege i sandkassen.

Mens Rosie ligger i skyggen og holder øje.

Det er altså dejligt med to så søde kræ.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Maggie vokser”

 1. Åh, de er så søde begge to! Hvalpe er yndige og skønne, men det er faktisk rart at de ender som voksne hunde der ikke æder bøger og den slags 🙂

  Like

 2. Åh hvor er hun skøn! Og hvor ser de søde ud sammen. Ja – det kunne være skønt, hvis vi kunne standse tiden bare lidt – og nyde den vidunderlige sommer og de små kæledyr. Nyd det hele omkring dig 🙂

  Like

 3. Du har ret
  Det går alt for stærkt med at vokse
  Vores otte måneders hvalp er også vokset i ekspresfart til et fræk og charmerende og kærligt cykelstativ
  Times flies by
  God Onsdagsdag til Dig og dine

  Like

 4. Kan jeg ikke låne hende? Så kunne jeg komme ud af mit bogproblem og verdenslitteraturen kunne spredes som glad kofetti over det ganske land. Dekonstruktion? 🙂

  Liked by 1 person

 5. Det lyder dejligt det går fint med dem begge der er da liv i huset især med den Maggi. Hun er bare sød så må være svært at skælde ud .

  Like

Der er lukket for kommentarer.