7 mm

Det blev faktisk regnvejr. Først så det ud til at gå udenom os, og solen bagte videre på det tørre landskab.

Men oppe på kirkebakken, hvorfra man har det store overblik, kunne man se skyerne begynde at samle sig ude mod vest.

Det var min tur til at ringe solen ned. Det gør vi altid klokken 16 – uanset årstid. Derfor er det nok også nærmere at ringe til kaffepause om sommeren. Og selvfølgelig gik solen ikke ned klokken 16. Men kort efter blev den dækket af store, dramatiske skyer.

Vinden blæste voldsomt op, og visne blade fløj i hvirvler i luften. Og så kom regnen. 7 mm blev det til. Ikke meget, men nok til at friske lidt op på det hele. Nok til at vække håbet om, at hækken og græsmarken ikke kommer til at gå helt til i denne omgang.

God søndag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “7 mm”

 1. Her blev det til 15 mm, men jeg glemte helt at tage billeder mens jeg ventede.
  Lidt sjovt at i ringer solen ned samtidig hele året, men selvfølgelig praktisk når i gør det manuelt. I kommer jo så nok ikke til at opleve at kirkeklokkerne pludselig begynder at ringe kl 12 om natten som de gjorde her engang der var kuk i mekanikken.

  Like

  1. Det må have været noget af en forskrækkelse :O
   Vores klokke er 400 år gammel, og den kan ikke tåle mekanik. Derfor har vi et ringerlaug, der afløser graveren i weekenden 🙂

   Like

 2. Her kom der en voldsom støvsky og vindstød af stormstyrke, ved 21-tiden, så jeg troede, at selv havemøblerne ville lette. Jeg drønede rundt og bandt tomater op og flyttede løsdele ind og slog parasoller ned. Det sidste jeg gjorde, var at lukke vinduer. Men så lå der også et pænt lag jord i alle vindueskarme 😉 En times tid senere fik vi hele 8 mm regn. Du har ret i – i hvert fald i teorien – at det er bedre end ingenting. Jeg vander bare videre 🙂
  Fantastiske grå skyer på det sidste billede.
  Kh Lisbeth

  Like

 3. Her regnede og tordnede det sent i går aftes. Vi sad ude under overdækning og NØD det. I dag dufter der stadig lidt af regn og luften er blevet tynd. Det er så skønt!
  God dag til jer!
  Kh Nana

  Like

 4. Hej Karen.
  Ja, det var dejligt endeligt at få lidt regn til haven. Jeg var heldig at få 15mm, så nu er der lidt i vandbeholderen igen.
  Rigtig god søndag.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: