Hjemme igen

For nogle uger siden skrev jeg, at bloggen holdt en lille ferie. Det gjorde vi også. Vi har været en tur i USA, hvor vi kørte med autocamper fra kyst til kyst.

Fra San Francisco og Stillehavets blå bølger,

gennem ørkener

og bjerge,

forbi floder og søer,

store byer,

og små byer.

Det har været en fantastisk tur på alle måder. På tværs af landet i al slags vejr,

gennem forskellige landskaber – og kulturer. Præriens ro og uendelighed, Washingtons hektiske mylder, langsom snak i Texas, landlig idyl i Oklahoma, historiske Virginia og flabede New Jersey.

En drømmerejse er slut, og vi er hjemme igen i Skivholme. Det er nu heller ikke så ringe.

Forbered dig på opskrifter fra Guds eget land og på haveideer fra bøger og blade, jeg købte derovre, og som jeg vil prøve at implementere her hos os i fordansket version – når det ellers bliver lidt mere forår.

Rigtig god påske!

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

11 kommentarer til “Hjemme igen”

  1. Det var også fantastisk. Og sikke nogle gode færdigretter, man kan få derovre. Helt anderledes end her. Det var dejligt, nu hvor vi ikke orkede at bruge for meget tid på indkøb og madlavning efter mange timer bag rattet.

   Like

 1. Velkommen hjem:-) En drøm af en ferie, det er altså særligt at drage væk i tre uger også endda til guds land, wow for en oplevelse.!
  Jeg kunne godt se mig selv køre rundt i en af de fede biler derovre-på de store vidder, -når jeg altså lige tør flyve igen;-)
  Glæder mig til at se mere til Fie:-))))
  Fedt slut billede
  Igen velkommen hjem, og fortsat god påske
  Knus Anette

  Like

  1. Tak 😊 Jeg tror, du ville elske sådan en V8 øse, og ikke mindst alle de muligheder den frie rejseform giver. Det med flyvning er bare nødvendigt, så det må du bare tage med. Farligt er det ikke, men 12 timer på rumpen er nu længe!
   Kh, Karen

   Like

 2. Velkommen hjem – har virkelig savnet dine skriverier – glæder mig til at høre mere. Også her klar til hvalpespam. 🙂
  Kh. Karen

  Like

 3. Velkommen hjem. Det lyder som en meget oplevelsesfyldt tur med lidt af det hele. Jeg kan se jer for mig i fuld knald ud over stepperne i en kæmpe amerikansk monsterbil 🙂
  Jeg har savnet dine skriblerier og glæder mig til både hvalpespam, ‘guds egne opskrifter’ og ikke mindst nyt Velkommen hjem. Det lyder som en meget oplevelsesfyldt tur med lidt af det hele. Jeg kan se jer for mig i fuld knald ud over stepperne i en kæmpe amerikansk monsterbil 🙂
  Jeg har savnet dine skriblerier og glæder mig til både hvalpespam, ‘guds egne opskrifter’ og ikke mindst nyt haveinput 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 4. Hvor lyder det bare som en skøn ferie. Det kunne jeg godt tænke mig at gøre den dag, hvor min landmand kan tage 3 ugers ferie (det bliver nok først, når han stopper som landmand)

  Like

  1. Tre uger er meget at tage ud – især for en landmand. Men det var en god årstid for os, nu hvor vi ikke har køer om vinteren længere, vi ikke havde hund og kat i huset og så lige efter momsafregningerne for husbondens kunder 🙂

   Like

 5. Velkommen hjem! Det lyder som en dejlig tur. Jeg er egentlig lidt imponeret over at man kan komme så langt på bare 3 uger.
  Jeg er klar til hvalpespam 🙂
  Knus fra Nana

  Like

  1. 4500 miles cirka – 6.500 kilometer. Vi har også hængt i – med vores V8 motordrøn og 5,2 tons bil 🙂 Så fedt at køre den.
   Mit hovede snurrer stadig af oplevelse – og en lille smule jetlag.
   Jeg skal ind og læse op på alt det, der er foregået hos dig i de sidste uger – i eftermiddag i sofaen.
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: