Fru Pedersens Julehave 2017: Skumringstimen

Når skumringen kommer til Fru Pedersens Julehave, tændes tusind julelys.

Lyskæder, lanterner, fyrfadsstager… som en lysende, tryg oase ligger haven der omgivet af det novembermørke land.

Fantasien får vinger i skumringstimen – var det ikke en fe derovre ved træerne?

Der er lys i og omkring havehusene

og levende lys inde i drivhusene. Det varme lys spiller gennem glas og over pynt og opstillinger, og man lægger mærke til nye ting, man ikke så i første runde, mens det stadig var lyst.

For eksempel en lille engel, der varmer sig ved lyset på sin plads i et af drivhusene.

Jeg tror simpelthen ikke det er muligt at skabe en hyggeligere aftenstemning, og jeg kan kun anbefale alle, der trænger til at mærke ro og opleve skønhed, at køre en tur til Vemb og opleve herlighederne selv – og vende hjem opløftede, berigede og fulde af inspiration.

Endnu en tak til Hr. og Fru Pedersen for jeres store gæstfrihed, uendelige energi og sans for skønhed og hygge. Det var som altid dejligt at være sammen med jer – og gamle og nye havevenner.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

9 kommentarer til “Fru Pedersens Julehave 2017: Skumringstimen”

  1. Det er skønne billeder du har taget,de viser rigtig den fantastiske stemning der er med alle de levende lys og de elektriske. Tak for samvær.

    Like

  2. Lidt langt at køre til Vemb for os Djavleø’s beboere, men kunne jo være at man skulle lægge vejen forbi til næste år hvis vore Herre vil og Bagdel og Bukser holder

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: