I morgen åbner Fru Pedersens Julehave

Der er én ting, jeg glæder mig til hvert år, når vi når lidt ind i november. Ja, der er da mange, men et besøg i Fru Pedersens julehave er en topscorer.

Til jul forvandles Fru Pedersens have til et fantasiland, man på trods af kolde fingre og tæer umuligt kan løsrive sig fra.

At gå rundt i haven og beundre de mange, smukke opstillinger og dekorationer.

Kigge ind i de små hyggelige havehuse.

Og når mørket falder på at gå rundt i haven og se på de hundreder af både levende lys og lyskæder.

Det bliver spændende at se, hvad Fru Pedersen har fundet på i år. Der er altid noget nyt. Sidste år var julemanden flyttet ind i det gamle gåsehus. Det var lidt mere hyggeligt end Nordpolen, mente han.

Uanset hvad, ved jeg, at jeg kommer hjem fyldt med inspiration til at få sparket gang i den udendørs jule- og vinterpynt, og jeg lover, at der kommer billeder – både fra vores besøg i Fru Pedersens have og herhjemmefra.

God fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “I morgen åbner Fru Pedersens Julehave”

  1. Åh, der ser så hyggeligt ud! God tur derover! Jeg er så ærgerlig over at vi ikke kan være med … Jeg håber på at vi ses i julehaven til næste år 🙂 Hils!
    Kh Nana

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: