Er æggeskyer det nye sort?

De seneste dage har der været rigtig mange opslag på min opskrift på æggeskyer. Den er fra 2014.

Faktisk har et par tusind mennesker været inde og kigge på opskriften i løbet af ugen. Det har undret mig en del. Hvorfor lige det indlæg? Og hvorfor lige nu – næsten tre år efter, det blev skrevet?

Så prøvede jeg at google æggeskyer. Måske kunne jeg finde ud af det ad den vej. Det viser sig, at BT har opdaget æggeskyerne.

Du kan læse artiklen her.

De har ikke linket direkte til mit indlæg – så var nettet nok brudt sammen, når man tænker på, hvor mange der læser BT, og hvor mange, der normalt er på linjen hertil. Men den afledte interesse må være skyld i det. Andre forklaringer kan jeg ikke finde.

Det er da også en både dekorativ og lækker ret, de fine skyer, så prøv dem og vær med på moden.

Selv kan jeg kun sige, at det da er ret sjovt at være firstmover for en gangs skyld. Jeg plejer da ellers altid at være sidst med det første og ikke først med det sidste. Det er nærmest en livsstil. Men denne gang er det omvendt. Det var jo helt tilbage i 14, jeg første gang lavede æggeskyer. Længe før BT fik øje på dem.

Med næsen i sky: God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

15 kommentarer til “Er æggeskyer det nye sort?”

 1. Så gøy, og i dag laget jeg eggesky til frokost og den finner du på bloggen min. Jeg la inn en link til din blogg, og håper det er ok. Tusen takk for oppskrift og inspirasjon.

  Like

 2. Helt fantastisk og hvor lyder det da også bare lækkert. Det vil jeg med garanti prøv.
  Øv også for serverede spejlæg i går………

  God søndag
  Knus

  Charlotte

  Like

 3. Hæ, hvor sjovt! Læste lige et andet sted om, at æggeskyer var helt hipt – og så er det din opfindelse! Det kan man da kalde at være trendy!

  Like

 4. Ej, altså, du er så fremme i skoene, Karen 🙂 Jeg vidste slet ikke at der er noget der hedder æggeskyer, men jeg har mange æg, og nu vil jeg gå ind og kikke på din opskrift 🙂
  Kh Nana

  Like

 5. Hej Karen. Jeg har ikke læst din opskrift før – men i morgen skal den prøves. Det lyder så fint og lækkert. Og godt gået 🙂 Det sker at de sidste skal blive de første – det er i hvert fald ret bibelsk 🙂
  kh Jette

  Like

 6. Det ser alså også lækkert ud,det skal prøves snart.

  Du kommer da lidt omkring, først Hendes Verden og nu BT😊

  Du har også en ligetil og helt jordnær tone at skrive på,som går lige ind her😊
  God Weekend

  Hyglig hilsen herfra Grethe

  Like

Der er lukket for kommentarer.