Stafetten går videre

For et par uger siden skrev jeg om det nye blogsamarbejde, jeg er med i sammen med Mit Landliv, Aargang 73, og Fifty Fabulous, og jeg fortalte om den stafet, der skal køre over de næste 12 fredage. 12 indlæg skrevet efter tur af en af os fire.

I fredags lagde jeg ud med det første indlæg om ‘noget med noget i’.

I dag er det så min tur til at slappe af. Rent skrivemæssigt – ellers ikke ligefrem, men det er en helt anden historie. For i dag er det fredag og tid til andet afsnit i stafetten om værtindegaver. Malin med bloggen Aargang 73 skriver i dag om værtindegaver med lækre, hjemmelavede chokolader.

Foto: Malin Bisander

Du kan se Malins stafet-indlæg her. De lækre snickerskugler vil jeg gerne sætte tænderne i – hellere før end senere…

I næste uge er det så Nanas tur og ugen efter Pias. Resultatet af de 12 uger bliver 12 vidt forskellige indlæg med ideer til værtindegaver – ideer, man godt kan skrive sig bag øret, nu hvor tiden for de mange sommerfester nærmer sig.

God fredag – som jo altså ikke bare er fredag, men også Store Bededag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: