Glædelig jul!

Det lørdag morgen, det er den 24. december, og det er blevet den for børnene så lange og for de voksne så korte juleaftensdag. Herfra vil vi, både de to- og de firbenede ønske jer alle – venner, nye og gamle og dem lige midt imellem, familie, bekendte, naboer, kolleger og alle, der kigger med – en rigtig glædelig jul til jer og jeres.

billede1

Ikke så meget snak i dag – vi skal jo videre med anden, med risalamanden, med borddækning og blomsterpynt, juletræ og mistelten. Vi skal stryge festtøjet, pudse sko, i kirke, se Disneys juleshow, spise småkager ind imellem, finde sangbøgerne frem, falde lidt i staver over juletræets pynt og i det hele taget gøre alt det, vi gør hvert år, og som gør julen til netop jul – selveste juleaften.

Billede7

Og hvor er det bare dejligt.

Rigtig glædelig jul!

billede3

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Glædelig jul!”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: