Glædelig Advent

Adventstiden er sådan en dejlig tid, og første søndag i advent er sådan en dejlig dag. Nu begynder det hele. Lys, pynt, kager og hemmelige gaveplaner.

Vi har haft alt, alt, alt for meget at se til og rende til i november, og for første gang i mange, mange år stod adventskransen ikke færdig dagen før dagen. Først her sidst på eftermiddagen, da vi kom hjem efter endnu et hyggeligt arrangement, fik jeg klippet grønt i haven, sat spyd i lysene og lavet adventskransen.

billede1

I år blev den med hvide bloklys – store og tykke, så de kan brænde på hverdagsaftenerne også – og med fyr, blød ene, cypres, små tjørnegrene, agernhatte og andet godt fra haven.

billede2

Nu er det første lys tændt, og adventstiden er officielt skudt i gang her hos os i Skivholme.

Rigtig god første søndag i advent.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Glædelig Advent”

 1. Jeg ønsker jer en rolig, lykkelig adventstid!
  Det kan godt være det gik hurtigt med kransen, men den er meget smuk. Jeg elsker det enkle, naturlige 🙂
  Kh Nana

  Like

  1. Tak, Nana 🙂 Og i lige måde. En rolig, lykkelig advents- eller anden tid – mere kan man da ikke ønske sig. Jeg brugte skam også tid på adventskransen – det var bare tid på et andet tidspunkt, end jeg plejer. Og jeg elsker ‘plejer’, når det er jul, vi taler om 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: