Julemarked på Pøt Mølle

Søndag over middag klarede det op til det smukkeste solskin, og vi mødtes med min bror og svigerinde til julemarked på Pøt Mølle. Der var ikke faldet så meget sne inde i skoven – kun lige nok til at give et drys af julestemning.

Billede9

Markedet var heldigvis indendørs, for vinden var isnende kold.

Billede7

Der var mange udstillere, men egentlig var vi mest kommet for at se, hvad min svigerindes gode ven, Åse Hviid, havde fundet på i år. Det var helt klart den kønneste og mest kreative stand den dag.

For lad os nu bare indrømme det. De mange julemarkeder er fyldt med masser af skrammel og optrækkeri, og man skal lede lidt for at finde perlerne.

Her er Aase og standen set fra den hvide side. Hvid jul på kønneste vis.

Billede6

Her er et glimt fra den røde side – fra smuk, mørk og dyb lakrød til hybenrødme.

Billede8

Tænk, at det kun er ganske få måneder siden, at alt blomstrede, og jeg besøgte Aase Hviids skønne have og kiggede på roser… Jeg har lovet Aase at fortælle, at der er åbent hjemme i hendes butik i næste weekend også – fra 11-16.

Efter at have kigget lidt på de andre stande og købt de bolcher, som man altid køber på markeder, gik vi en tur ud og så på vinterbadere…

Billede4

Og så var det tid at vende de røde næser hjemad til en varm kop te i stuen. Nu er det mandag, og hverdagen kalder.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Julemarked på Pøt Mølle”

  1. Åh ja – Aase Hviid er så kreativ – jeg var der fir et par uger siden og blev fyldt op med inspiration. Og det var så fantastisk 😄

    Like

  2. Dejlig beskrivelse af julemarked – og hvorfor det ikke altid er lige interessant. For der deler jeg din holdning – der er ofte rigtig meget man ikke har så meget brug for – af den ene eller anden grund. Jeg har nu lige indkøbt lilla lys – dem er jeg glade for i adventstiden 🙂

    Like

  3. Hyggeligt at være på julemarked. Jeg er glad for at se både hvid jul og rød jul. Jeg er ikke så meget for sort jul og blå jul og andre farver, som har været inde over de sidste mange år.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: