Nu med pavillon….

Der blev bygget i et rask tempo, og først på eftermiddagen i går blev de sidste søm skudt i, og pavillonen var færdig.

Billede7

Vi har talt om at få sådan en pavillon i de sidste nok 10 år. Men det var ikke før, vi besøgte Høneballehaven i sommer, planerne begyndte at blive rigtigt konkretiseret. Nu står den der. Wow.

Gulvet er lidt af et kunstværk, synes jeg.

Billede10

Det bliver fantastisk at sidde derinde og nyde udsigten. Selv her på kanten til november er den dejlig, og om sommeren er den da kun endnu bedre.

Billede9

På kanten op til pavillonen skal der lægges marksten. Der skal også laves en trappe med et par trin. Og så skal der plantes på den lille skrænt bag pavillonen. Det bliver i løbet af de næste par uger.

Billede8

Rigtig fint bliver det først til foråret, når græsset vokser op igen, der hvor maskinerne har kørt. Men allerede nu, synes jeg faktisk, det er ret vidunderligt at kunne sige: Nu med pavillon!

God fredag.

Om Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Hvis du vil vide mere - så læs min blog.
Dette indlæg blev udgivet i Haven, Lidt af hvert og tagget , . Bogmærk permalinket.

26 svar til Nu med pavillon….

 1. Fru Friis siger:

  Tillykke med det nye yndlingssted! Placeringen er da helt perfekt. Godt I fik det endelig spark bagi og fik sat gang i pavillonen. Det kan kun blive en pragtfuld forår – sommer – efterår i næste sæson.😉

  Like

 2. Susanne siger:

  Hej Karen….. Sikke en skøn pavillion… Tillykke med den… Det bliver I MEGA glade for….
  Vi har også en – fantastisk…. Så kan vi jo sidde ude stort set hele året….
  Knus Susanne

  Like

 3. Sanne O. siger:

  Stort tillykke. Hvor er den flot❤
  Det bliver helt sikkert fantastisk at sidde der hele året rundt – som Margit skriver nogle sterinlys og et lunt tæppe eller to . . . . . . . . .

  Like

 4. Lisbet Snedled siger:

  Tillykke med den. Må vel nok være skønt, med jeres pragtfulde udsigt, at kunne sidde der og nyde det.

  Like

 5. Bruuns Have siger:

  Kære kære Karen, tillykke med DIN pavillion, det vil du spørge dig selv om mange gange, hvordan har jeg kunnet undvære den. Du vil komme til at knuselske den og den ser fantastisk ud. Den kan sagtens bruges nu, varme den lidt op med stearinlys, tykke tæpper, en kop te eller måske lidt rødvin😉. Sidde derude en aften med tusinde stjerner lyse over sit hoved, hvad så……., come on life, that is life🙂.
  Ved godt at jeg ikke får skrevet så meget for tiden, men det kommer igen, lige nu har jeg travlt og i morgen vil vi savne dig! Næste gang! Mange kærlige hilsner og knus til en pavillionejer😀

  Like

  • Hej Søde Margit – I må have en rigtig dejlig dag i morgen – jeg glæder mig til at se billeder af de smukke blomsterstylede quinder! Vi er jo til fødselsdag, og det bliver også hyggeligt,selvom man nok ikke bliver smukkere af det😀 kh, Karen – og mange hilsener til jer begge fra Per

   Like

 6. Nana Hecquet siger:

  Til lykke! Den ser godt nok dejlig ud! Og jeres udsigt fejler jo heller ikke noget😉

  Like

 7. Pia siger:

  Hvor er den smuk – den bliver du / I glade for.
  God weekend !

  Like

 8. Karen siger:

  Jamen, den ER da bare flot – det bliver spændende at indrette den.

  Like

 9. Hansi siger:

  Alte Liebe rostet nicht som Preusserne siger.sådan en Fætter er vi også forelsket i så hvem ved hvornår der kommer en i vores Have
  Tillykke med den fine Pavillon
  Og god Fredagsdag

  Like

 10. Lisbeth siger:

  Tillykke til jer, hvor er det herligt, og det ser godt ud. Godt I tog en tur til Samsø🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 11. anettesflora siger:

  Ej hvor skønt, og hvor er det gået stærkt siden første gang jeg læste dig omtale pavillonen! Stort TILLYKKE med den, jeg jubler med dig;-) og hvor bliver det hyggeligt og fredfyldt at sidde der med kig udover markerne:-)
  PS til Rita, den slags problemer du beskriver har jeg aldrig haft her, (kun j-et på eget tastatur.

  Like

 12. Lene siger:

  Tillykke, nu blev jeg forelsket🙂

  Like

 13. Rita Pedersen siger:

  Tillykke med den. Det skal nok blive godt når der bliver plantet lidt rundt om den.
  Nu spørger jeg lige om andre har problemer med at kommentere på din blog. Forstået på den måde at hvis jeg skriver med almindelig hastighed mangler der nogle bogstaver. Troede at det var mit tastatur men det er kun når jeg skriver hos dig det er galt.

  Like

Der er lukket for kommentarer.