Kornblomstblå

På vej op mod Galleri Udsigten i går, lige på den anden side af Borum Eshøj, hvor vejen igen går nedad, ned mod Lading Sø, måtte jeg holde ind og bare se.

Billede5

Det var lige før, jeg glemte at trække vejret. Et blåt, bølgende hav af kornblomster.

Billede4

Så langt øjet rakte. Himlen var grå, luften stille, blød og mild, og de blå blomster lyste som om hver af dem havde en lille lygte i blomsterkronen.

Billede1

Billede2

Tit ser man lidt kornblomster i kanten af en mark, men her var det fuldstændigt overdådigt.

Billede3

Det tog en tid, før jeg fik revet mig løs, kom ind i bilen igen og fortsatte. Jeg skulle jo på fotobesøg hos Galleri Udsigten, så mere om det i morgen. Men en så hjertestoppende oplevelse på vejen har krav på et afsnit i feriebloggen helt for sig selv.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Kornblomstblå”

  1. Jo men jeg tror at bonden på hvis mark denne kornblomst står betrakter den som Ukrudt.. Han er iritabel og vil have den væk … Håber jeg tager fejl ,det ser flot ud..

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: