Små’folk’ i marken

Forleden spurgte Sanne i kommentarerne, om vi da slet ikke havde fået kalve i år. Jo da – det har vi. Indtil videre render der tre små kviekalve rundt i engen, og der er flere i vente.

De er altså ikke ret store – især ikke, når de putter sig i græsset. Og det gør de meget, for de er jo babyer, og selvom de kan løbe som vinden, skal de først og fremmest sove og spise og vokse. Helt ligesom alle andre babyer.

Billede6

Mødregruppen holder sig lidt for sig selv sammen med de små. Jeg tænker, de ligger og udveksler ammestuehistorier?

Billede8

Man skal ret tæt på, før man får øje på, at det ikke bare er tre kræ, der ligger der, men seks.

Billede7

Hver dag går vi flere runder og tæller alle og holder øje med, hvornår den næste viser tegn på at være klar til at kælve. Hvis nu der skal være brug for en hjælpende hånd.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Små’folk’ i marken”

 1. Hvor dejligt ❤ ❤ ❤
  Håber det også kommer til at gå godt med de næste 🙂
  Ha´ en dejlig dag / Sanne O.

  Like

 2. oh ja intet er så skønt som en lille Kalv med dens bedårende smukke Øjne de lange tynde ben hvor på de i begyndelsen stavrer rund som på Stylter hvorefter et par dage de farer rund som stormvinden
  hav en skønherlig Onsdagsdag
  Hansi

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: