Vi rejste foråret i møde

Hvis der er nogen, der har undret sig over, at der ikke er kommet nyt herinde siden Skærtorsdag, skyldes det, at vores internetforbindelse har været meget svingende i den sidste uges tid. Vi har holdt påskeferie i Italien. Ved Gardasøen.

Afsted med campingvognen

Billede3

og ned for at se, om vejret var bedre sydpå. Det var det.

Billede1

Blå himmel, sne på bjergene i baggrunden, sol og omkring 18-20 grader. Bjerge, vinmarker, en blå, blå sø, god mad og vin. Ikke så ringe endda.

Det kommer du til at høre mere om. Om besøg på vingårde, om gode steder at tage hen ved Gardasøen og så det løse. Men nu skal campingvognen tømmes, der skal sættes vask over, og i det hele taget skal vi lige lande. I morgen starter hverdagen igen. Så er det nu rart at have lidt sol på lager fra ferien.

Billede2

God tirsdag efter påske.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Vi rejste foråret i møde”

  1. Velkommen tilbage fra Gardasøen. Dejligt med det gode vejr – men pas på – det kan være ret vanedannende 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: