Haverejse i Jylland – Tredje stop

Tredje stop på turen er den dejlige Fru Pedersens Have ved Vemb. Anette Krogh Pedersen står bag Fru Pedersens have – en stor landbohave på 11.000 m2, i engelsk stil. Den ligger 10 km. fra Vesterhavet og tæt på Nissum Fjord.

Billede 12

Det er en have fuld af romantiske stemninger, spændende skure, lysthuse og skurvogne. En have fuld af liv. Duer, høns, gæs – og en mængde kreative, finurlige og kønne opstillinger og sammenstillinger. Alle vegne opdager man nye, spændende detaljer. Mange af jer kender sikkert haven fra den populære række haveudsendelser på TV Midt-Vest og fra Anettes meget besøgte haveblog Fru Pedersens Have.

Billede 13Billede 14

Overalt finder man de hyggelige stilleben/opstillinger med antikke havemøbler og genbrug. Det er en have hvor livet leves, med alt hvad havehjertet begærer.

Billede 15

Ideer afprøves, drømme udleves og nye opstår. Det er en have, der udstråler ro og glæde, og samtidig er det en have i stadig forvandling.

Billede 16

Her kan man overnatte i Fru Pedersens Bed & Breakfast – enten i den charmerende, nybyggede skurvogn i haven eller i et af husets hyggelige gæsteværelser.

Du kan følge årets gang i haven på bloggen Fru Pedersens Have, hvor Anette dagligt skriver om alt det, der sker i haven, og om hvad hun ellers laver af spændende projekter. En blog med masser af inspiration til små og store projekter i din egen have.

Fru Pedersens Have er åben i sommerhalvåret og igen til julehaven. Se i øvrigt www.frupedersenshave.dk for åbningstider. Entre kr. 50 samt gratis kaffe og kage.
B&B’en er åben hele året efter aftale.

Billede 1

Det var det sidste stop på ruten Tre Kvinder – Tre Haver – Tre Blogge. Det er tid til at vende næsen hjemad, beriget og glad af have- og naturoplevelser, med kameraet og hovedet fyldt med nye, kreative ideer til egen have.

Vi håber, at I, søde læsere, vil være med til at sprede budskabet om vores haverejseplan. Og vi håber på at se mange af jer i løbet af sommeren.

Brochuren Haverejse i Jylland kan downloades lige her: Haverejse i Jylland – Brochure

Anette, Margit og Karen

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Haverejse i Jylland – Tredje stop”

Der er lukket for kommentarer.