Pynt i skaderederne

En tur i Billigblomst på vej hjem, og så kom der pynt i rederne. Det hjalp da betydeligt på helhedsindtrykket. Små glade hornvioler, mos, bark og betonæg – og lidt efeuranker viklet omkring det hele.

Billede1

I øverste etage en lille betonfugl og minipåskeliljer.

Billede2

På de andre etager blomster og æg.

Billede3

Det var lige det, der skulle til.

Hunden havde ‘hjulpet til’ ved at ligge ved siden af mig og kigge bebrejdende på mig. Hvorfor al den pynten, når man kan gå tur på marken? Det gjorde vi så, mens solen kastede dagens sidste stråler op på skyerne.

Billede5

På hjemvejen kiggede jeg op i de store træer og fik øje på…

Billede6

… endnu en skaderede. Hunden og jeg kiggede på hinanden og nikkede. Vores var meget flottere. Det var vi ikke det mindste i tvivl om.

Billede7

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

18 kommentarer til “Pynt i skaderederne”

 1. Skønne reder du har lavet, kunne alle skadereder ikke ser sådan ud! Mit humør er på nulpunktet ang skader, de og duehøgen “hygger” sig alt for meget hos os, har taget 5 duer på 14 dage!!!! Så kan vi så ikke bare alle hugge deres reder og pynte dem lige så fine ved huset som dig, det giver da mening!
  Kh Margit

  Like

 2. Det var da godt, at Christie allerede havde fået nok og IKKE provokerede dig til at kravle op og pynte den skaderede …
  Nu elsker jeg jo Christie, så derfor synes jeg, at hun i den grad pynter mest ved døren – men der kan hun selvfølgelig ikke sidde hele tiden!

  Like

 3. Det ser flot ud. Det er godt med en kreativ fantasi, hvor humoren også indgår.. I dag skinner solen og her er der blå himmel. Nb Er det en kattelem bag hunden ?. Hav en go’ dag Karen.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: