Tre skadereder på en pind

Det er det, det ligner. Tre skadereder på en pind.

Billede1

Men det er det altså ikke. Det er mit genbrugsjuletræ – klippet til, så der er tre kranse af grene tilbage. Mellem grenene har jeg vævet humleranker, så det danner de tre (skade)reder.

Nu skal rederne fyldes op med hornvioler, små påskeliljer, mos og æg. Så kig ind igen i morgen – der er det helt sikkert et mere farverigt syn deromme på bagtrappen udenfor våbenhuset.

Billede2

God onsdag – og ved du hvad? Jeg har lige hørt lærken…

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Tre skadereder på en pind”

 1. Du kan låne en due eller en krage men en skade kan jeg ikke klare, Venter spændt på resultatet.
  Hilsen Rita

  Like

 2. Nu er det vår og fugle pipper på gren.!! . “Skader” er det ikke sådan nogen man plaffer ned med en luftbøsse?? så hellere muldvarp …som ikke går efter sangfugle, ligesom skaden gør det . Remember for Mange Skader ingen sangfugle. Stil heller din opsats på et frokostbord med forskellige lækkerier i rederne.. Min Ide!!.

  Liked by 1 person

 3. Er overhovedet ikke enig Karen, syntes netop at det er dejligt at se at du bruger noget andet materiale end de fleste andre, se det er sjovt og spændende :-). Så jeg glæder mig også til at se det færdige resultat, måske bliver det også lidt anderledes, kan du mærke byrden ;-). Nej du skal lave den helt efter dit eget hovedet og husk intet er forkert :-), kh Margit

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: