Snydt

Der var købt ind. Også chokolade til eftermiddagsteen – med nødder. Alt var i hus. Intet manglede til hverken folk eller fæ. Vi var klar til at være sneet inde, til ikke at kunne komme nogen vegne. Overhovedet. Til med god samvittighed at kunne hygge os inde en enkelt dag.

Og så kom den snestorm ikke alligevel.

Billede3

Men – god tirsdag trods alt.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Snydt”

 1. Der kom da snestorm i København – jeg kan se en bunke sne i hjørnet af gården. Og den er næsten ½ cm høj 🙂 – og den er blæst derover. Det er jeg sikker på 🙂

  Like

 2. Så må du jo snyde!Lade som om snestormen var der,lave en kande lækker the,pakke chokoladen ud, nyde den i fulde drag.og lade et stykke eller to blive tilbage,i tilfælde af at snestormen skulle vende næsen imod Skivholme,når den er blevet træt af landskabet omkring Lolland Falster og Sydsjælland..
  Go Tirsdagsdag

  Like

   1. jow,men du er jo også blevet snydt,og så er det okay med at snyde igen,og chokoladen skulle jo nødig gå hen at blive dårligt elle spist af listetyven 8)
    go`arbejdslyst

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: