Når sneen ligger på mark og enge

Den del af vinteren, der føles længst, er den sidste. Den, der varer hele februar og også ofte en god bid ind i marts. Den del, hvor lyset kommer igen, men foråret lader vente på sig. Alligevel kan det sagtens være en dejlig tid – hvis der bare er sne. Træls at køre i? Ja da. Men smukt at se på.

Billede2

Musvågen svæver højt over de kolde marker.

Billede3

Hunden snuser i hegnet og synes som sædvanligt, at hver dag er en fest.

Billede4

Men det er nu ikke alle, der påskønner det lige meget. Nogle viser tydeligt, hvad de mener om vintervejr, sne og våde poter:

Billede1

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: