Ingen hvalpe alligevel…

Maggie blev ikke gravid. Det lykkedes bare ikke.

Vi var helt sikre på, at den var hjemme, og mens vi var på ferie, blev hun fodret med energikost og holdt nøje øje med. Hun lagde sig da også ud, og alle tegnene var der. Men, men, men… det var en falsk drægtighed, hvor hormonerne tror, hunden er med hvalpe, selvom der ingen er.

Vi er selvfølgelig skuffede. Vi havde glædet os så meget til hvalpe, og vi havde da også investeret en hel del i projektet. Blandt andet i en ‘drægtighedspakke’ hos dyrlægen, der omfattede vaccinationer, undersøgelser og scanning. Det var ved scanningen, det blev opdaget, at maven var tom.

Maggie har før haft en falsk drægtighed. Det får cirka 20% af alle hunhunde, og det skulle ikke betyde noget. Vores gamle hund Christie led også af det, men hun fik da hvalpe.

Heldigvis ved Maggie ikke selv noget om det. Hun kendte jo ikke noget til vores planer. Der er ikke noget med krisehjælp til den ulykkelige, alligevel ikke-gravide med mindreværdskomplekser og frustrationer. Maggie hygger sig bare sammen med Rosie, som hun altid har gjort.

Vi må se næste gang, hun kommer i løbetid. Måske går det bedre der?

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Ingen hvalpe alligevel…”

  1. Mærkeligt nok har vi samme problem men med en treårig cairnterrier. Træls
    Vh/gh

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: