Skønt kursus hos Anettes Flora

Når jeg tænker på Anette fra Anettes Flora, tænker jeg ‘varm, sprudlende, original’. Sådan synes, jeg Anette er, og sådan er de ting, hun laver. Derfor var jeg også himmelhenrykt, da Anette besluttede sig for at holde et julekursus i år. Anettes kranse har jeg nemlig længe haft et godt øje til.

img_2428
Foto: Anettes Flora

De har noget løssluppent over sig, jeg ikke kan stå for. Og de er altid pyntet med skønne ting fra naturen – lige den slags ting, jeg også elsker at gå og samle. Det lykkedes skam nogenlunde at lære at lave sådan en krans. Her er resultatet af mine anstrengelser 🙂

billede3

Den skal være årets julekrans på døren.

billede4

Anette startede med at vise, hvordan hun henholdsvis bandt en krans og byggede en juledekoration op, og så var der ellers frit slag med kyndig hjælp. Det er en rigtig god måde at gøre det på.

billede1

Og hov – lagde du også mærke til fadet i forgrunden med de yndige små lysdekorationer?

billede2

Glas fra genbrug, en lille klat ler gemt i mos og så småpynt fra naturen. Let, lyst og noget så fint enten til bordpynt eller som et lidt alternativt adventsarrangement. Ret genialt.

Anettes mand havde lånt os sit værksted i dagens anledning, og det var hyggeligt at stå derinde i grønt til knæene, mens stormen buldrede og regnen piskede ned. Det er herligt, når man kan sætte tid af til at være lidt kreativ sammen med andre og ikke er nødt til at knibe det ind mellem alt det andet – alt det, der bare skal gøres. Et frikvarter af den bedste slags.

Vi sluttede af med en lille tur over i Anettes hyggelige butik, og den er i den grad værd at besøge. Så hvis du kommer på de kanter, burde du unde dig selv at kigge ind i skatkammeret. Du går næppe tomhændet derfra.

Tak for et skønt kursus Anette, og tak for lækre boller og kage. Hvis du undrer dig over, at jeg ikke har vist hjertet – det der blev bundet på hegnstråden? Jamen, det er en historie helt for sig selv, så den må vente lidt endnu. Jeg er ved at bage, og uret bipper lige om lidt.

God mandag aften

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

20 kommentarer til “Skønt kursus hos Anettes Flora”

 1. Hold da op hvor har du været kreativ og sikke et fantastisk sted du har været på kursus.
  Sådan som du beskriver Anette. Det er præcis sådan jeg ser hende. Hun er fantastisk, både varm og dygtig.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  Like

 2. Kære Karen Hvor ser det bare hyggeligt ud, bare jeg boede i nærheden. Det kunne være skønt at besøge Anettes værksted. Elsker også hendes hjerter, jeg har et hængende i haven som jeg fik ved besøg hos hende.( Håber denne kommentar kommer på, har prøvet et par gange) Knus Tina

  Like

 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud, bare man boede i nærheden. Smuk krans, den kommer til at pynte hos jer. Det bliver spændende at se hjertet, dem er Anette så eminent til. Knus Tina

  Like

 4. Hej Karen!
  1000 1000 tak for det flotte indlæg og linket, jeg bliver helt rørt:-)))
  Og du er så dygtig og kreativ, flotte ting du fik med dig hjem. Glæder mig til at se hvad du gør med hjertet, og læse historien-din skrivestil er så dejlig:-)
  Det var en fornøjelse at se og opleve den slags, kreativitet herhjemme-og jeg lærte selv meget-mere om det i det indlæg jeg skal til at lave.
  Velbekomme, så dejligt du var med-og godt der blev tid til kaffen/theen, for kunne godt se det ikke var let at løsrive sig;-) herligt!
  Sidder her og er et stort smil
  Kærlig hilsen Anette

  PS håber jeg så at jeg kan kommentere på din blog i dag, forsøgte flere gange i går, men det ville ikke fungere, den blev ved med at bede om min adresse, selvom den stod der-ps igen tror det var min fejl;-)

  Like

 5. Det er bare så smukt lavet.Anette fra anettes flora har sin helt egen stil,hjertevarme og kærlighed til nature viser sig i de ting hun laver. Det er en flot krans du fik lavet. Hygge herfra

  Like

 6. Kære Karen. Det ser ud til at have været endnu en skøn dag med inspiration, kreativitet og dejlig selskab. Flot dekoration du har lavet. En dag må jeg altså forbi Anette og kigge. Tak for deling og inspiration. Jeg skulle hilse fra den bedre halvdel til din bedre halvdel 🙂 Kærligst Merete

  Like

 7. Åh det lyder skønt med et kursus hos Anette – og sikke en fin krans du fik lavet! De små lysdekorationer er vældig søde – sådan nogen vil jeg forsøge mig med, tror jeg! Glæder mig til at se mere til det hjerte!

  Like

 8. Ja du har bestemt taget ved lære, det ser fint ud, og det er skønt at gæste Anette, man bliver godt beværtet. De små fine lysdekorationer faldt jeg da pladask for, der skal ellers noget til 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 9. Hvor er du en dygtig elev Karen. Sikke en smuk og Anette-agtig krans du fik bundet. Jeg er også en stor beundrer af Anettes smukke og naturlige kranse. Jeg er så heldig at jeg har modtaget 2 i gave, som nu er til stor daglig glæde, mange gange om dagen, de får simpelthen smilet frem.
  De små lys dekorationer på bakken er godt nok smukke, de ville kunne stå mange steder.
  Det var dejligt at du kom afsted på det kursus, og du deler med os andre.

  Kærlig hilsen Anette

  Like

 10. Det er en smuk, vild krans du har bundet! Jeg tror på at det har været spændende at være på kursus hos Anette som altid viser sådan nogle fine, originale ting 🙂 Og nu glæder vi os til at se og høre om hjertet …

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: