Sommerregn

Hvor er det lang tid siden, vi sidst har set blade og grene dryppe af regndråber.

Set regndråber perle på løvefodens blade,

lyttet til regnens trommen på tagruderne og set regntågerne over markerne.

Det var blevet så tørt, at vandet dårligt kunne trænge ned i jorden, og der kom direkte vandpytter i bedene. De er sunket ned på plads nu, og på plads betyder ved de tørstende planters rødder – også til andre planter end åkanden i baljen…

Sommerregn. Sådan en våd, blød og lun, dryppende dag er en gave til haven. Vi har vel fået små 30 mm, og hver en dråbe er velkommen.

God mandag – den første efter ferien.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

%d bloggers like this: