Trist til mode

Du kender sikkert Lisbeths Haveblog. Det gør du i hvert fald, hvis du primært kommer her for at læse om have og blomster.

Et glimt fra Byhaven i Ebeltoft, som vi besøgte i den tørre sommer i 2018.

Lisbeths Haveblog er velskrevet, sjov og oplysende. Fuld af inspiration. Lisbeth har lokket mig til at anskaffe en del planter gennem årene, og jeg er så glad for det venskab, der er opstået via bloggen. Men dagens indlæg er det sidste på Lisbeths Haveblog.

Du skal læse Lisbeths indlæg i dag. Så ved du, hvorfor jeg er trist. Og du vil sikkert også selv blive lidt trist til mode.

Sygdom er noget møg for nu at sige det på en moden og velovervejet måde. Sygdom, man ikke bare kan kurere, får os til at rase mod universet i afmagt. Hvorfor??? Og svaret er der ikke. Naturen – og sygdom er en del af naturen – er ikke hverken god, ond eller retfærdig. Den er bare. Møgnatur.

God tirsdag trods alt.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Trist til mode”

  1. det er altid umålelig trist at høre at et menneske man kender og holder af er ramtt af alskens genvordigheder jeg har ikke læst meget af Lisbeths Haveblog men vil alligevel ønske hende trods modgang det bedste og styrke, i den tid der kommer

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: