God Pinse!

Pinse kunne altså ikke komme på en bedre årstid. Alt derude spiller med til at gøre det til en festlig tid, og pinsens sange og salmer jubler af fryd over forsommeren.

Det dufter lysegrønt af græs. I al sin glans nu stråler solen. Billeder fra lige udenfor i sang og musik. Alt det, der vækker genklang hos os alle sammen – hos alle os, der bor der, hvor mørket hersker i vinterhalvåret, og lys, lys, lys i sommertiden.

Sommeren er medaljens forside – så lad os glemme bagsiden i et par måneder endnu. I går aftes kørte vi fra Hjørring og hjem. Vi var hjemme ved midnatstid, og der var stadig en lys stribe i horisonten.

Pinsevejret i år er fantastisk, så lad os gå ud og nyde det og fuglesangen – og i det hele taget bare nyde at være til i den skønne pinsetid.

Hvert kim og kryb i jordens dyb
en livsfryd i sig mærker,
så høj som himlens lærker!

God Pinse!

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

One thought on “God Pinse!”

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: