Hvor blev jeg glad!

Vi fik ikke tømt postkassen i går. Jeg tog direkte fra arbejde og hen for at dække bord og pynte op til aftenens julefrokost – og efter julefrokosten tog vi hjem og pakkede en halv gris, der nødvendigvis også skulle hentes den dag… Ikke den bedste timing og igen en masse sammentræf – men det lykkedes alt sammen. Her til morgen gik jeg ud for at hente avisen. Efter kun 5 timers søvn kan man godt bruge en avis og en stor kop te, før dagen går rigtigt i gang.

Men der var noget i postkassen ud over avisen. En foret kuvert. Bilag fra en af husbondens kunder, tænkte jeg. Men da jeg kom ind i lyset, var det mit navn, der stod på kuverten. Og afsenderen var søde Nana, der har bloggen Mit Landliv.

Hvor blev jeg glad. Jeg havde da godt nok set Nanas indlæg, hvor hun skrev om at pakke adventsgaver ind. Men jeg havde da slet ikke tænkt, at de var til mig. Det var de, og kønnere pakker og en sødere tanke kan man da ikke forestille sig.

Nu står de i glasskabet i køkkenet og venter på adventssøndagene. En helt anden slags flade pakker, end dem fra Ikea, jeg skrev om i går. Jeg kan måske godt gætte lidt af, hvad der er i de små, yndige pakker.

De rasler nemlig, og i kortet har Nana skrevet, at det er noget, jeg får glæde af senere – og at noget af det kan holde næsten evigt, hvis det bliver behandlet rigtigt. Nu kan jeg jo tage fejl. Meeen… jeg tror nu, det er gaver, der knytter ganske godt an til morgendagens indlæg, der bliver den længe ventede anmeldelse af Lotte Bjarkes nye bog:

Men jeg vil ikke gætte mere – bare nyde den glæde det er, at have en ven, der er så sød som Nana.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Hvor blev jeg glad!”

 1. 🙂 Dejligt, at du blev glad, Karen! Jeg har hygget mig meget med at lave adventskalender til dig. Nu bliver det spændende, om du har gættet rigtigt 😉
  Kh Nana

  Like

 2. Sikke da en dejlig overraskelse, og sikke da en dejlig ven ❤️🤗
  Nu kan du da bare glæde dig endnu mere til jul.
  Rigtig god dag kære Karen.

  Knus, Lone

  Like

Der er lukket for kommentarer.