Mælkebøtter er ikke hundemad

De er så smukke, de grønne marker med mælkebøtter. Det er ikke så godt for græsset, der bliver kvalt i mælkebøtter, men synet er der bestemt ikke noget i vejen med.

Noget helt andet er, at de heller ikke er gode for hunde.

Det ved hundene bare ikke. Jeg vidste det heller ikke. Christie spiste dem aldrig. Rosie er svær at holde fra dem, og sådan er der åbenbart mange hunde, der har det. De giver dårlig mave. Meget dårlig mave.

Så hvis man ikke vil op klokken halv to og tørre op og vaske gulv og heller ikke har lyst til at gentage showet klokken halv fem, bør man altså nok prøve at forhindre hunden i at spise mælkebøtter.

Bare et godt råd fra os, der har prøvet det i nat.

Er skaden sket, skal der skånekost til. Kogt vand at drikke. Kogt kylling og ris – kogt ud, så det næsten er grød. Det hjælper efter kort tid, men bliv ved med at fodre med skånekost i et par dage ekstra.

Rigtig god fredag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Mælkebøtter er ikke hundemad”

 1. Jeg har også lige skrevet et mælkebøtteindlæg, men fra en lidt anden vinkel 🙂 Stakkels Rosie! Og stakkels jer! Jeg troede at mine westier åd ALT der er giftigt for hunde: Chokolade, frugtsten, vindruer, rosiner – og Asta drikker kaffe med stor fornøjelse. De æder mejsekugler (og DET bliver de syge af) og alt råddent (det bliver de for det meste også syge af.) Men mælkebøtter æder de ikke. Jeg bliver helt taknemmelig. Du må giv Rosie et nus i nakken fra mig – og så må I to mennesker sove godt i nat!
  Kh Nana

  Like

  1. Godmorgen 🙂 Ja, vi sov godt – om end ikke så længe endda. Klokken 3 var der en ny omgang splat, som Per heldigvis klarede. De hunde…. de ved ikke, hvad der er godt eller skidt for dem. Vi fortsætter med skånekost og kogt vand et par dage endnu. Nu skal jeg ind og læse dit mælkebøtteindlæg 🙂
   Kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.