En travl forårsweekend

Alt bliver grønnere og grønnere derude, og med gøgens kukken i baggrunden er der i weekenden skabt nogenlunde orden i haven.

Det gør ret ondt i ryg, hænder, arme, skuldre, ben – øh, er der noget, jeg ikke har nævnt? Der gør det sikkert også ondt. Det har været en af de weekender, som kiropraktorerne glæder sig over. Drivhuset er gjort rent, potter sorteret, alt båret ud – og noget af det ind igen.

Genbrugspladsen har nydt godt af et besøg, og skovhaven er blevet kantet og luget for de utallige små ahorn, der stod tæt som en græsplæne i bedene.

Nu er der pludselig bar jord, og det går jo ikke. Heldigvis har jeg spottet en del planter, der gerne må flyttes fra blomsterhaven til skovhaven. Det er blomsterhavens tur næste gang. Flytningen bliver i løbet af ugen, det store oprydningsarbejde bliver nok først i Kristi Himmelfartsferien.

Det er altså så dejligt derude, at man næsten ikke kan rumme det. Nu skinner solen igen, mælkebøtterne folder sig ud i græsmarkerne, der er ved at komme lys på kastanjen, fuglene synger – så pyt med, at det gør lidt ondt hist og her – man er i den grad i live nu, hvor farverne og lyset er kommet tilbage.

Rigtig god mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “En travl forårsweekend”

  1. Du er godt nok ihærdig. Det ser dejligt ud det hele – incl. Fie.
    Kan du ikke vise et eller andet i dine træmurstensforme? Jeg har en i en vindueskarm, og jeg er løbet tom for ideer – i julen var det nemt at finde på, men nu😳😳😳

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: