Små lysende stjernekæder

I år har jeg fundet små lyskæder med lysende stjerner til en meget billig penge. De kører på batteri, men i modsætning til tidligere kan de køre rigtig længe på batterierne, og når de kommer med egen strømforsyning, kan man anbringe dem overalt.

Også i de udendørs dekorationer. For selvom batterikassen ikke er tæt, kan man putte den i en plasticpose, sætte elastik omkring åbningen, vende åbningen nedad og gemme kassen i dekorationen et sted . Man kan sagtens komme til at vippe den lille kontakt gennem plasticposen.

Det ser så hyggeligt ud med de små stjernelys.

Især i skumringen, men bestemt også en kold morgen, hvor der er rim på glaskuglen og den lille engel.

Inde har jeg brugt dem i dekorationer – igen er batterikassen gemt i det grønne. Her i en meget enkel dekoration på julefrokostbordet i lørdags.

Det er såmænd bare lidt grønt, der er lagt i en Old English skål og pyntet med tørrede hortensia (dem har jeg stadig masser af fra den store høstdekoration), et par julekugler og selvfølgelig lyskæden.

Noget siger mig, at jeg hellere  må se, om de har flere af de små lyskæder, når jeg kører hjemad i eftermiddag. For man kan altid bruge et lille lys i mørket.

God onsdag.

 

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “Små lysende stjernekæder”

 1. Det er så smukt og stemningsfyldt Karen, jeg har set de små lyskæder men ,tænkte at de nok ikke kørte ret længe på batteri. Nu vil jeg giver dem en chancer her. Jeg er vild med dine dekorationer,du er dygtig.

  Like

  1. Det er det. Men de store lyskæder til træer og buske får nu stadig strøm indefra hos os. Husbonden har sat den første op, og i weekenden skal der et juletræ med lys ind i pavillonen. Det er det skønneste syn på en mørk decemberdag ❤
   Knus, Karen

   Like

 2. De små batteridrevne lyskæder er bare så gode! Jeg har dem også udendørs – i hundepølleposer 🙂 – og jeg nyder at jeg ikke skal have ledninger sat i stikkontakt inde i huset og trukket ud langs vindueskarmen. Jeg tror egentlig også godt jeg kan bruge et par flere …
  God onsdag til dig, Karen!
  Kh Nana

  Like

 3. Vi fandt flere forskellige slags til en flad tier i den norske Supermarketskæde med sort, sølvfarvet, hvid og grøn ledning
  God Onsdagsdag til alle i og omkring Skivholme

  Like

 4. Det ser flot ud, men vi savner en oplysning om, hvor du køber dem? Selvfølgelig er det ikke nemt fra Samsø, men måske andre kan have glæde af det. Billigblomst måske?

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: