Weekend med åndehuller

Noget af det skønneste er at gå ud efter avisen en weekendmorgen.

Der er stille derude, gæsterne sover endnu, og der er et lille, stille øjeblik, før dagen rigtigt begynder.

Så mjaver katten på morgenmad, og dagen er i gang.

Det har været (endnu) en begivenhedsrig weekend. Lørdag fik vi hyggeligt havebesøg af Lisbeth og Bent fra Lisbeths Haveblog, og søndag var vi inde i det store cirkustelt ved Bilka i Tilst og se Flying Superkids med det næstyngste barnebarn. Hvis du aldrig har set Flying Superkids, skulle du tage at gøre det, hvis muligheden byder sig. De er fantastiske, og man kan ikke andet end også blive lidt rørt, når man ser de dygtige børn optræde og fuldstændigt ophæve tyngdeloven på så smuk og glad en måde.

Der har været flere hold gæster i B&B’en, der er blevet bagt, vasket og gjort rent – en helt almindelig weekend hos os. Der er også hentet masser af grønt fra højbedene og blomster fra haven.

Hvor er det dejligt, der er noget, der hedder weekend. Et pusterum, hvor man – trods verdens larm – kan finde de små åndehuller, der bringer en sikkert gennem den kommende uge.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Weekend med åndehuller”

 1. Hvor lyder det som en enorm skøn weekend med masser af kvalitets tid.
  Jeg sank sådan helt hen da jeg læste din beskrivelse af jeres skønne oplevelser.

  Dejlig tirsdag
  Knus

  Charlotte

  Like

 2. Hej Karen
  Du har vel nok travlt med mange gøremål. Det var dejligt, at I også havde tid til at vise os rundt i jeres have, der både åbner sig til en fabelagtig udsigt, og lukker sig med mange hjørner og krinkelkroge, hvor man kan putte sig.
  Jeg har set Flying Superkids i fjernsynet. Det er meget imponerende, hvad de kan. Må være ekstra sjovt med et barnebarn iblandt.
  Mange hilsener, Lisbeth
  PS Jeg har testet Karens muffins: De er gode.

  Like

Der er lukket for kommentarer.