Hjemme igen efter italienske alper og bjergsøer

Hvis nogen synes, der har været lidt stille her i den senere tid, er det blot fordi, vi har været på ferie. Sommerferie. For første gang i 15 år har vi rejst i juli – lukket biksen og taget afsted. To uger i Norditalien med alper, søer, brusende bjergfloder og vandfald.

Det var dejligt. Vi er hjemme igen nu. Hjemme i Skivholme. Det er også dejligt.

De næste dage vil byde på rejsetips, lækre italienske detaljer,

billeder fra to smukke botaniske haver – henholdsvis en i Valnontey i de italienske alper og en på en af de smukke og lune øer i Lago Maggiore (inklusive hvide påfugle og forrygende blomstervæld).

Der kommer også mad. Den norditalienske mad er noget anderledes end det, vi normalt forbinder med italiensk mad, og jeg vil prøve at gøre nogle af opskrifterne efter herhjemme.

Men nu skal der pakkes ud – skatte og skrammel. Der kan være utroligt meget af begge dele i en campingvogn…

Rigtig god mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Hjemme igen efter italienske alper og bjergsøer”

 1. Hej Karen
  Hvor bliver jeg glad af at høre at i har været på ferie, og endda en lang en:-))) lækre billeder, jeg drømmer mig dertil, jeg vil til Italien, og nu er passet da opdateret igen, og manden min vil flyve, så jeg må finde lidt mod;-)
  Hyg dig med udpakning med mere.
  Kærlig hilsen og knus Anette

  Like

  1. Du må få ham til at starte bilen i stedet for og køre gennem Schweiz til Italien. Så kan I nyde naturen der, hvor vi var. Det var simpelthen et paradis! Vis ham billederne som lokkemad 🙂
   Knus og kærlig hilsen, Karen

   Like

 2. Velkommen tilbage håber i havde en skøn tid og er vendt tilbage med fornyet energi og kraft

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: