Venner trods alle forskelligheder

Alle, der har hund og kat ved, hvor forskellige de er. Derfor er det også en ekstra glæde, når de kan enes – ja ligefrem holder af hinanden.

Billede12

De har en vidt forskellig tilgang til verden. Hunden er altid glad og meget umiddelbar. Halen står aldrig stille.

billede5

Katten er mere uudgrundelig og diskret i sin måde at gøre opmærksom på sig selv. En let udstrakt pote betyder det samme, som når hunden kaster sig på gulvet med maven i vejret og halen vildt logrende. Nemlig: kærlighed udbedes, tak.

Han kan ligge længe med stor værdighed og være totalt fokuseret på noget, vi andre ikke ved, hvad er.

billede3

Altid værdig, også når andre måske har ladet sig rive en anelse med…

Billede2

Men der er mange ting, de er enige om. Blandt andet, at man godt kan være venner, selvom man ikke ser helt ens på verden.

billede1

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Venner trods alle forskelligheder”

  1. Herlige billeder. Desværre måtte jeg lade min lille Prinsesse kat aflive først i december…hun havde fået en stor knude under maven og var omkring 14 år. Heldigvis har jeg jo da drengene selv om Samson også begynder at blive en ældre herre.
    God aften til dig.

    Like

  2. Åh, et skønt indlæg, Karen! Jeg elsker alle billederne, Du ved jo at jeg også har både hund og katte (eller hunde og katte), og det er så dejligt at se både hvor forskellige de er og hvor gode venner de kan blive 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: