Blomsterstyling hos Iben Riis

Billede5

Ind gennem godsets port, over gården og op ad trappen.

Billede2

Der bor Iben Riis, Frk. Iberis, og der har hun sit kreative værksted og sin yndige butik med blomster, dekorationer og spændende lopper.

Billede4

Iben kan noget, ikke mange andre kan. Blomsterstyling. I lørdags var Margit Bruun og jeg på besøg, så Iben kunne finde vores indre diva/dronning/skovfe frem for os. Det var den hyggeligste lørdag, man kan forestille sig.

Vi fik sat hår, lagt makeup og kronen på værket: bundet blomsterkranse i håret. Bagefter tog Iben en forfærdelig masse billeder – så mange, at man næsten holdt op med at være selvbevidst foran kameraet.

Her fandt Margit sit romantiske jeg.

Billede4

Det gjorde jeg også.

Billede3

Og så fandt jeg to nye best buddies.

Billede2

Hos Iben er der hjerte- og husrum, plads til dyr og mennesker. Iben har en evne til at kunne se, hvad der passer til folk og til at finde det frem af gemmerne. Hun har en helt særlig sans for det dekorative og romantiske. Både når det gælder blomster

Billede5

og stof. Jeg tror, hun ser med hjertet.

Billede3

Kommer du forbi Brenderup en torsdag eftermiddag, skal du kigge ind og besøge den hyggelige butik med de smukke inden- og udendørs dekorationer. Og har du lyst til at få fundet din egen indre diva/fe/dronning kan du ringe og bestille tid til en blomsterstyling. Det er en fortryllende oplevelse.

Billede1

Rigtig god mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “Blomsterstyling hos Iben Riis”

  1. Ja Iben kan noget ganske særligt. I er meget smukke og romantiske havefeer.
    Tak for billederne fra Ibens fantastiske sted, der vil jeg ønske mig at komme på besøg.
    Kærlig hilsen Anette

    Like

  2. Hvor er det bare flot lavet 👍 Jeg må indrømme at ved første øjekast, på insta – på mobilen – troede jeg at det var sådan en app. hvor man kan dekorere et billede – havde ikke drømt om at det var ægte😃 Kh Karen

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: