Man vender ryggen til et øjeblik og så…

Det er hårdt at være hund med en dominerende kat i huset. Det er det. Hvorfor vender jeg tilbage til om lidt. Ja, for jeg var nemlig i rigtig godt humør.

Billede5

Det er lige mit vejr derude. Efterårsvejr. Køligt og blæsende.

Billede5

Jeg er jo en engelsk springer spaniel, så efterårsvejr er bare det bedste. Også med mudder. Det kan jeg ærligt talt ikke gå ret meget op i. Livet er bare dejligt, når man går tur.

Billede6

Og derfor var jeg i så godt hundehumør. Lige gået morgentur, kommet ind – måske i let mudret tilstand – har dryppet af i kurven og fået morgenmad. Så er det, jeg tænker, at en formiddagslur ville gøre godt – bare indtil næste tur. Men hvad sker der? Man vender ryggen til et øjeblik – og så:

Billede8

Kat – kan du stave til h-u-n-d-e-k-u-r-v????

God fredag – trods alt og gode weekendønsker fra Christie.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Man vender ryggen til et øjeblik og så…”

  1. Nej, jeg kan hverken stave, læse, eller andet,serverer,man min Mad i en skål hvorpå der står Hund så spiser jeg min Mad det generer ikke mig og nu hvor Hundekurven er så rummeligt og så gemytlig så tager jeg med glæde en formiddagslur i den,og hvis du vil være med, dit store skrummel så må du jo se om jeg gider at flytte mit ualmindelig flotte legeme så du kan være der,intet er nemmere end det,..så at du piber og brokker kan jeg kun grine af.

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: