Glædelig jul!

I år er det vores lille landbykirke, Skivholme Kirke, der skal være rammen om DRs julegudstjeneste. Det er vi ret stolte af her i byen, skulle jeg lige hilse og sige.

Billede1

Har I lyst til at kigge ind i en rigtig hyggelig landsbykirke i julehumør? Jamen, så skal da I bare tænde for fjernsynet klokken 15. På DR1 altså – lige før Disneys juleshow. De sender direkte.

Vi håber, der er plads i kirken til os fra byen, og at det hele ikke er fyldt op med fjernsynsudstyr. Kirken er lille, og der er som regel kamp om pladserne selv helt uden fjernsyn – men skidt pyt – vi klemmer os lidt sammen, og ellers kan der være 75 mere i sognegården overfor, hvor der er sat en storskærm op.

Jeg håber, I allesammen får en rigtig dejlig juleaften og nogle gode og hyggelige juledage sammen med dem, I allerhelst vil være sammen med. Samtidig  vil jeg benytte lejligheden til at sige jer tak for, at I læser med. Det er så hyggeligt at vide, og det er så hyggeligt, når I skriver kommentarer til indlæggene. Pludselig er det jo kommunikation – tovejs – og det er altid den bedste slags.

Der har været meget forskelligt stof på siden i løbet af året. Masser af mad og opskrifter, masser af have og dekorationer, bøger, dyr, udflugter og fortællinger om stort og småt. Det fortsætter straks efter jul, for så skal der bruges madrester og laves vinterpynt. Og måske kommer der sne? Men mottoet må være: ingen årstid uden pynt og ingen dage med dårlig mad. Jeg glæder mig allerede. Livet er faktisk ret spændende.

Men nu – først og vigtigst:

 

Billede2

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

11 kommentarer til “Glædelig jul!”

 1. Kære Karen
  Glædelig jul. Jeg følger dagligt din blog. Dine blogindlæg giver inspiration og ofte et smil på læben.
  Du skriver så spændende om praktiske gøremål, men midt i det hele kæder du også tanker om livet og naturens gang ind. Det giver mig inspiration til at tænke videre. Tak for det.
  Jeg glæder mig til fortsat at læse din blog.
  Ellen

  Like

 2. Hej Karen….. Dig og dine ønskes en glædelig jul….
  Skønne indlæg du laver…. du er en fantastisk skribent….
  Julekram Susanne

  Like

 3. Hej Karen
  Rigtig glædelig jul. Det er så hyggeligt at besøge din blog. Du skriver så dejligt og tager nogle gode billeder. Især nyder jeg dine naturbilleder, nok fordi jeg kender og savner egnen omkring Silkeborg. Det har været hyggeligt at læse med hos dig i år og jeg glæder mig til at følge dine skriblerier af enhver art i fremtiden.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: