Sne, sne, sne – og julepynt

Naturen hjælper med at julepynte ude. Alting – også mudderet – er dækket af et fint hvidt lag.

Billede2

Også køerne har sne på – de kunne bare gå ind, men det gør de kun om natten, og så må det jo være sådan, de vil have det. Nogle af de små gik dog ind, da det rigtigt begyndte at sne. Det havde de ikke oplevet før.

Billede1

Køkkenet har været lavet om til julekonens værksted de sidste dage. Det har været for koldt at stå ude i drivhuset med dekorationerne. Til gengæld er der ikke blevet lavet meget mad – men mennesket lever jo heller ikke af mad alene – pynt skal der til.

Her er et par af de ting, der er kommet ud af køkkenet i de sidste dage:

Billede4

Kransen til døren.

Billede3

En lille fugl til at hænge i vinduet.

Billede4

En stor dekoration til bordet. Og mange, mange andre ting.

Det grønne holder sig ikke pænt i hele december. Men så har man jo glæden ved at kunne lave nye dekorationer i løbet af måneden og skifte de dele ud, der er blevet kedelige på dem, man gerne vil beholde.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

10 kommentarer til “Sne, sne, sne – og julepynt”

  1. Jamen Marie, I har jo også rollinger derhjemme, og så SKAL der være plads til nisser og den slags, som børn synes er sjovt. De synes dekorationer er keeeedelige i sammenligning med alle de sjove ting og figurer 🙂 Men jeg har nu også et barnligt strejf – jeg elsker dekorationer med små fugle i (tit købt i Netto) og underfundige landskaber med overraskelser – så minimalisme bliver det vist aldrig til hos os.

   Like

 1. Ai,det er lige efter min smag.jeg kan ikke fatte at man i 4 uger skal have et fuld pyntet juletræ stående inde i stuen.der er i mange hjem gået inflation i julen.

  Like

 2. yep julepynt skal der til,but only gradually.week after week,pynte hele knaldhytten op på engang så der ikke er plads til mere pynteglæde tilbage tager pippet fra selv den mest hårdhudede
  Go Tirsdagsdag

  Like

  1. Derfor kommer der også først nisser frem i den sidste uge før jul. En knaldstart med adventskrans og kalenderlys og dørdeko – og så vokser det hele frem og kulminerer med juletræet, der bestemt først skal pyntes den 23. om aftenen 🙂

   Like

   1. Forresten er den lille Gynge med Pipperen og Christtjørnen ret så sød,skulle jeg hilse og sige fra mig og min ven Hans

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: