En smuk port

Først rigtig mange tak til alle jer, der har sendt lykønskninger her på bloggen og på bloggens Facebookside. Vi havde en dejlig og festlig dag med morgensang, naboer, familie og venner til morgenkaffe og… den smukkeste sølvbryllupsport.

Bøgegrene og årstidens dejlige blomster.

Vi hørte godt, det puslede ved hoveddøren mandag aften, men vi lod selvfølgelig som ingenting, holdt os inde og smugkiggede ikke engang, da de var gået. Det sidste var lidt svært.

Hen over dagen kom blomsterbudet flere gange med buketter. Jeg vil ikke vise en masse buketbilleder – kun et enkelt fra den overdådige blomsterdekoration, Aase Hviid havde med til os om morgenen, for den er altså noget så smuk som alt, der kommer fra Aases kyndige hånd. Jeg håber, den kan holde, så den med kun en lille renovering kan stå på bordet på lørdag.

Om eftermiddagen slappede vi lidt af ude i solen med hundene, der var udmattede af den tidlige morgen og af alle de mennesker, de skulle rundt og hilse på – og helt ærligt var vi også selv lidt trætte… man skal jo lidt tidligt op for at have kaffe og morgenmad klar til mange, der ‘helt tilfældigvis’ kommer forbi med en sang, smil og venskab klokken syv om morgenen.

Nu går det løs med forberedelser til lørdag.

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

12 kommentarer til “En smuk port”

 1. Tillykke med sølvet!
  Som havemenneske og som én, der kan lide at lave mad, bliver jeg altid inspireret af dine indlæg. Men jeg er også et hundemenneske, og ville så gerne vide, hvordan det hele går med Rosie og Maggie. Bare sådan af og til … 🐾❤🐾

  Like

 2. Tillykke med sølvet – og sikke en fin port.
  Tak fordi du deler – ja, 25 år er lang tid og man forstår ikke helt hvor hurtigt det går.
  God fest på lørdag
  /Ulla

  Like

  1. Den er så fin. Desværre ikke så holdbar som vinterbrudeparrenes granporte, men den får nu lov at hænge i tørret udgave indtil efter på lørdag. Og bagefter gemmer vi skiltet 🙂

   Like

 3. et forsinket men hjertelig tillykke fra Hansi og Fruen
  Har været optaget af at gøre klar til Kulsvier Festivalen som løber af stablen her i Weekenden så hjernen er slået fra over for alt andet. Pga de restriktioner der har været havde vi kun tre uger til at forberede Festivalen i stedet for måneder
  til sidst et held og lykke med de næste femogtyve år.
  æ Hansi

  Like

 4. Kære sølvbrudepar!

  I får et lidt forsinket TIL LYKKE fra mig og et LYKKE TIL, som min kærlige far sagde. Det er der nemlig fremtidsønsker i med alt det, der venter.

  Jeg er så glad og taknemmelig over, at jeg får lov til at følge jer, hundene, hus og have, og jeg er imponeret over, at I når så meget!!!

  Her er det knap så idyllisk! Det er en måned siden, jeg kom hjem fra ferie til en oversvømmet kælder – kloakvand, fordi hovedledningen i Ladingvej var kollapset. Tovtrækkeri med forsikringer og kommuneansvar; men endelig lover Skanderborg Forsyning at holde mig skadesløs, hvad det så indebærer? I min indkørsel står der en stor container med alt fra kælderen – også bord og reoler, som min far har istandsat. Jeg prøver på at trøste mig med, at det jo “kun” er døde ting, og at jeg heldigvis ikke brækkede benene, da jeg intetanende gik ned ad kældertrappen for at sætte vasketøj over.

  Undskyld, at jeg snakker; men hvad hovedet er fuldt af ——

  Jeg nyder det fine vejr, luften og alle farverne, og jeg ønsker jer alt godt i fremtiden.

  Eva Bach

  Like

  1. Tak, søde Eva! Jeg så godt containeren, da jeg kørte forbi i mandags og tænkte, at det da så drabeligt ud. Men de er jo nødt til at kassere alt, når der er trængt kloakvand ind. Den lugt får man ikke ud af træ igen… ærgerligt, ærgerligt, ærgerligt. Godt, du ikke brækkede noget, for det havde da været værre.
   Knus og kærlig hilsen, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: