God humor

Min tandlæge holder til ikke så langt fra Plantorama. Så med snurrende kæbe og let snøvlen måtte jeg lige ind og kigge lidt på vejen hjem. Og ja – lidt… man kigger ikke lidt i den slags butikker.

Jeg var glad for, jeg var alene. For havde jeg haft husbonden med, kunne denne grumme skæbne være overgået ham:

Mon de har en tilsvarende i byggemarkedet, hvor der står Glemt Hustru?

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “God humor”

  1. Og hvad med vores gode genbrugsbutik, hvor jeg brugte 2 timer i går!!! 😎 🍀🍀🍀

    Virusfri. http://www.avg.com

    Den ons. 9. okt. 2019 kl. 14.35 skrev Dalsgaard i Skivholme :

    > Karen Engell Dalsgaard posted: “Min tandlæge holder til ikke så langt fra > Plantorama. Så med snurrende kæbe og let snøvlen måtte jeg lige ind og > kigge lidt på vejen hjem. Og ja – lidt… man kigger ikke lidt i den slags > butikker. Jeg var glad for, jeg var alene. For havde jeg haft hu” >

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.