God humor

Min tandlæge holder til ikke så langt fra Plantorama. Så med snurrende kæbe og let snøvlen måtte jeg lige ind og kigge lidt på vejen hjem. Og ja – lidt… man kigger ikke lidt i den slags butikker.

Jeg var glad for, jeg var alene. For havde jeg haft husbonden med, kunne denne grumme skæbne være overgået ham:

Mon de har en tilsvarende i byggemarkedet, hvor der står Glemt Hustru?

Rigtig god onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

7 kommentarer til “God humor”

  1. Jeg syntes i hvert fald, det var lidt sjovt – og også overraskende, for jeg forbinder faktisk ikke Plantorama med humor. Hvis de kan gøre lidt mere ud af den legesyge side af sig selv, vil jeg nok blive fan 🙂

   Like

 1. Og hvad med vores gode genbrugsbutik, hvor jeg brugte 2 timer i går!!! 😎 🍀🍀🍀

  Virusfri. http://www.avg.com

  Den ons. 9. okt. 2019 kl. 14.35 skrev Dalsgaard i Skivholme :

  > Karen Engell Dalsgaard posted: “Min tandlæge holder til ikke så langt fra > Plantorama. Så med snurrende kæbe og let snøvlen måtte jeg lige ind og > kigge lidt på vejen hjem. Og ja – lidt… man kigger ikke lidt i den slags > butikker. Jeg var glad for, jeg var alene. For havde jeg haft hu” >

  Like

Der er lukket for kommentarer.