Glaskunst med hjerte

Da Bondemanden og jeg holdt vores fælles fødselsdag for hele den store familie sidste søndag, fik vi en helt særlig gave. En hjemmelavet gave, der gik lige i hjertet.

Fire fine glasophæng og et stykke galvaniseret rionet til at hænge dem op på. Det er min dygtige svigerinde, Mette, der har lavet ophængene.

Sommeren – komplet med blomster, græs og en smilende bi. Efteråret, der byder velkommen indenfor i varmen. Og vinteren, komplet med sne, som en rigtig vinter bør være.

Men det var det med hunden, der gik lige i hjertet. Det fineste glasbillede af Christie.

Lavet efter det fem år gamle billede, hvor hun sidder ved køkkenbordet med det der bedende ‘kommer der da ikke snart noget mad’ blik.

Vi savner hende stadig meget, den bette. Det gør resten af familien også. Hun var jo en væsentlig del af alting i tretten et halvt år, og vi var vist flere, der kneb en lille tåre, da gaven blev pakket ud.

I går fik vi hele herligheden hængt op ved baggangen, der er den indgang, vi bruger mest. Vi bor jo på landet…

Der ser efterhånden rigtig hyggeligt ud derude. Gæs, engle og nu også den fineste glaskunst byder et varmt velkommen til  – og selvfølgelig også velkommen hjem.

God torsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

13 kommentarer til “Glaskunst med hjerte”

 1. Hej Karen, hvor er det en fin gave, så velovervejet og så fint udført – kan godt forstå at I blev glade for den. Jeres baggangsparti ser hyggeligt ud – vi bruger også kun baggangen, selvom det er et parcelhus.

  Like

  1. Det er der mange, der gør – og derfor skal man heller ikke forsømme den – det er jo der, hvor man kommer mest, der skal være mest hyggeligt 🙂
   Jeg prøvede at skrive en kommentar til dig i går, men den kom vist aldrig igennem. Det kan godt drille lidt…

   Like

 2. Hvor er det fint af Christie dit ophæng.
  Ja og der er et evigt sår i hjertet,efter tabet af en elsket hund,de glemmes aldrig.

  Varme hilsner herfra Grethe

  Like

 3. En meget smuk Gave.
  Lavet med omtanke og ❤️
  Og hvor godt er Christie dog truffet
  Kan godt forstå, at det smukke væsen er savnet. Vi måtte også sige farvel til vores trofaste Følgesvend igennem næsten Fjorten år Thora I November sidste år. Og selvfølgelig er også hun savnet. De var jo en del af vor es Liv, de kære pelsklædte firbenede væsner
  God Torsdagsdag til Skivholme

  Like

 4. Jeg kan godt forstå hvis der kom en lille tåre i øjenkrogen for hold da op hvor er det godt lavet. Sådan en gave kan man da kun blive glad for.

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: