Weekenden står for døren

Det er fredag. Fredag morgen. Der er lidt tid, til jeg skal være på arbejde – det virker som lang og god tid lige nu. Tid til at nyde livet lidt. Vegetere i tankerne, mens hænderne flyver.

Billede7

Jeg kan nemlig lige nå at:

 • Rydde det værste op, så der er klar til lørdagsrengøring – kaos regerer i huset efter en lidt hektisk uge.
 • Tage ‘noget’ ud af fryseren – det skal være nippemad, for det er fredag. Måske noget fisk til vandbakkelser med fiskefyld af en slags? Eller rejer?

Billede10

 • Gå tur med hunden og se efter ting og sager til at binde en efterårskrans af – lidt i stil med den fra sidste år.

Billede8

Og så er morgentiden vist ved at være gået? Klædes om til bytøj, skal man jo også, selvom i dag bliver en kort arbejdsdag.  Må vist til at komme i gang og ikke hænge her ved computeren længere…

God fredag – og er det ikke dejligt, at det er det, det er?

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Weekenden står for døren”

 1. Kære underskønne dame, jo det er dejligt at det er det, det er :-). Jeg syntes altid tiden flyver og at jeg ikke når det jeg gerne ville, vil jo så meget…….men….der er lige en opvask, tøjvask, indkøb, madlavning osv, kunne det ikke bare lave sig selv engang imellem. Dit madgen har jeg ikke, jo jeg elsker at spise det, men ikke at lave det, jeg skal UD, men må blive inde lidt indimellem :-), kh Margit

  Like

  1. Kender det 🙂 Jeg brugte hele lørdagen på at gøre vaske, rydde op, sortere, smide ud og gøre rent. Var kun ude med hunden og for at jage en fræk kalv ind fra haven. Den har fundet et sted, hvor den kan smutte ud og spise mine grønkål…
   Jeg går hele tiden med kurset hos dig i baghovedet – har efterhånden samlet nok til alle de andre også, tror jeg 😀
   kh, Karen

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: