Fransk ferie

De sidste 10 dage har vi været på ferie. I vores campingvogn, som vi købte brugt sidste år.

Billede9

Dens oprindelige, lidt kedelige indre, har vi peppet op med provencestoffer, og nu syntes vi, at stofferne skulle se lidt af deres hjemland, Frankrig.

Billede22

Vi var nu ikke i Provence, men i Bourgogne distriktet.

Billede17

10 dage med masser af oplevelser og inspiration.

Vidunderlig natur,

Billede10

lækker mad og vin – og kaffe,

Billede6

spændende kulturoplevelser – både verdenskultur

Billede12

og lokal kultur.

Billede7

Du kommer til at høre mere om det, for der er lækker mad, vi skal prøve at lave magen til herhjemme, og der var uendelige mængder af spændende haveinspiration – fra de mest uventede kanter – rundkørsler for eksempel…

Billede3

Men i dag – på den sidste fridag i denne omgang – er der en campingvogn, der skal tømmes, tøj, der skal vaskes og en hund og kat, der kræver meget opmærksomhed efter at have været passet, mens vi var væk.

Haven ligner også noget, der er løgn, og det hele skulle gerne se lidt mere civiliseret ud inden aften.

God mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

14 kommentarer til “Fransk ferie”

 1. Velkommen hjem, så er i luftet og fulde af energi og nye ideer. Dejligt. Du får sikkert styr på det hele igen, men dyrene kommer i første række 🙂 Du må hellere ta en slapper og bare nyde dem, de andre ting løber ingen steder.
  Kærlig hilsen Anette

  Like

 2. Det ser absolut skønt ud! Frankrig er et dejligt land at holde ferie i – og jeg kan forestille mig, at det kun bliver bedre på denne årstid, hvor kulden så småt kommer krybende i DK 🙂

  Like

 3. Hej Karen
  Jeg synes nok, at det var længe siden, vi har hørt fra dig. Mon ikke du skal tage en slapper, det er anstrengende at køre så langt, ukrudtet når du nok, de lover godt vejr hele ugen.
  Kh Lisbeth

  Like

 4. Velkommen hjem.. Flot Camping vogn indvendig.. alligevel kunne jeg ikke lade værre med at grine af indvendig indretning. Du har utrolig humor.. ( Det er varmt ment)

  Like

  1. Lige præcis 🙂 Bare det var mig, der var i Sydfrankrig lige nu – jeg kan ikke rigtig komme i gang i dag, selvom der er så meget, der skal gøres – turen hjem har pillet lidt krudt ud af mig 🙂 Rigtig god ferie fortsat!

   Like

Der er lukket for kommentarer.