Himmelske Hindbær

Hindbærtid endnu – sent i år, for ligesom så meget andet derude har hindbærrene været sene om at blive modne i år. Jeg plukker stadig fra vores række af hindbærbuske bag maskinhuset.

Billede2

Der er ikke så mange nu, som der var i starten for 14 dage siden, men en lille skålfuld modner dog stadig hver anden dag. Der bliver lidt til fryseren og lidt til dessert, når jeg har ‘gået hindbærrunden’.

Billede3

Her er årets yndlingsdessert med hindbær – en slags trifli, bare med is i stedet for med skum.

Billede1

Man skal bruge:

1 dessertglas pr. person
2 makroner pr. person
Lidt alkoholisk til at dryppe makronerne med – vi bruger hyldeblomstsnaps, men sherry, portvin eller en frugtlikør kan også bruges.
Is
Hindbær

Knus makronerne og fordel dem i bunden af glassene. Stænk med det alkoholiske pift, læg is ovenpå og drys rundhåndet med hindbær. En frisk, sød og dejlig dessert, der tilmed ser så køn ud, at det næsten er synd at spise den. Næsten.

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

2 kommentarer til “Himmelske Hindbær”

  1. Kære Karen. Det ser så smukt ud og Lyder så lækkert. Jeg har stor fornøjelse af at læse din daglige klumme. Den er så velskrevet og smukt præsenteret. Og med smukke og gode blomstertanker. Knus og tak. Hanne

    Like

Der er lukket for kommentarer.