Et hvidt og duftende flor

Hedebølgen er overstået for denne gang. Den satte gang i en hel masse i haven. Jasminbuskene sprang ud i fuldt flor. Duften af jasmin bølgede i den varme, fugtige luft og blandede sig med duften fra de mange hyldetræer.

Picture8

Man kunne blive helt ør i hovedet af bare duft. Og få lykkelige øjne af at kigge.

Picture9

Også de hvide roser ved indkørslen sprang ud.

Picture11

De dufter også. Hele weekenden har jeg gået småsniffende rundt på vej til og fra det ene og det andet gøremål.

Picture2

Man begynder så småt at forstå fornuften i, at hunde oplever så meget med næsen, gør man ikke?

Picture5

God tirsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

9 kommentarer til “Et hvidt og duftende flor”

 1. Ja der er mange dejlige dufte i haverne i øjeblikket. Hvordan mon hundene egentlig opfatter alle vore duftende planter. Det ser bare så hyggeligt ud hos dig.

  Like

 2. Heldigvis holdt duftene ikke op sammen med varmen, de er der endnu. Det er dejligt.
  Ja min lille sorte hund bruger næsen konstant 🙂
  Kh Lisbeth

  Like

 3. Her sniffes der også til alle de herlige dufte. Det ser skønt ud Karen, men alle de hvide blomster.
  Jeg er glad for at hedebølgen er ovre for denne gang, jeg er ikke så god til de høje varmegrader og mine fødder hader det, de svulmer op og gør ondt. Så hellere en lille trøje 🙂
  Sommerhilsen Anette

  Like

  1. Helt enig, Anette 🙂 Mine sko kryber også i varmen. Omkring 22 grader, hvide lammeskyer, der driver over en blå himmel, kølighed i skyggen og varme i solen. Sådan kan jeg godt lide det 🙂
   Kh, Karen

   Like

 4. Det er rigtigt. Jeg går også rundt og sniffer hele tiden. Jeg tror næsten at hyldeduften er min yndling fordi den dufter af midsommer og bærer så mange sommerminder med sig. Men lige nu går jeg og stikker næsen i alle de roser jeg kommer forbi 🙂 Hvor er jeres den hvide flot!!
  God dag til dig, søde Karen!
  Kh Nana

  Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: