Køer i marken igen

Så er der igen liv i marken. Seks, smukke charolais kvier kom hertil i går aftes, og efter en nat i fangfolden, hvor de kunne vænne sig til lyde og lugte – og falde lidt til ro efter køreturen – er de nu sluppet fri i engen.

De har været hele vejen rundt. Snuset, smagt, kigget og løbet. De bliver vist nogle trætte køer i aften…

Engen er stor, og i det grønne synes de ikke af meget. Da vi skulle have fat i dem enkeltvis i morges for at få grimerne af dem, så de altså noget større ud. Pyha. Men nu er de fri, og så skal de nok falde til ro. De skal bare lige have uroen ud af kroppen – håber jeg…

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Køer i marken igen”

 1. Hvor herligt med liv i marken. Sådan en flok er da et skønt syn. Håber de er faldet til.
  Rigtig god solskins dag

  Knus Lone

  Like

 2. Øv det er træls med atrose/atritis
  Håber det ikke bliver invaliderende. Krydser alt hvad der krydses kan

  Like

  1. I år bliver det kun sjarolajserne. Vi kunne ikke skaffe Dexter. Vi er gået over til kun at have sommerkøer, for Per døjer med slidgigt i hænderne, og så er vinterarbejdet for hårdt.

   Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: