Sikke da en weekend

En weekend med sol.

Billede5

En weekend med lidt grøderegn – og tid til at sove.

Billede10

En weekend med hygge.

Billede12

God mad.

Tid i haven.

Billede4

Tid i naturen og tid i marken.

Billede9

Hvorfor er weekender så korte?

God Mandag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

5 kommentarer til “Sikke da en weekend”

  1. Fordi arbejdsugen er 3 dage længere end weekenden ;-). Men dejligt at nyde weekenden, vi havde gæster til frokost i går og sad og nød det hele i orangeriet i solskin :-). Dejlige billeder Karen :-), kh Margit

    Like

Der er lukket for kommentarer.