Solstriber den første dag i efteråret

I går var den første dag i vinterhalvåret. Første dag efter efterårsjævndøgnet, hvor dag og nat er lige lange. Der er stadig nogle gode dage i vente – oktobers gyldne lys og glødende løv har vi stadig til gode.

Billede10

Men – fra nu af går det lidt den gale vej – sådan rent lysmæssigt. Derfor gælder det om at nyde solskinnet, når det er der. Det er er der nogen, der er gode til.

Billede8

Eftermiddagssol på bagtrappen til kattedyret.

Billede7

En velgørende, skyggefuld plads til hundekræet to trin længere nede.

Dem kan vi godt lære noget af – noget om at finde solstriberne der, hvor de er.

God onsdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

8 kommentarer til “Solstriber den første dag i efteråret”

  1. Det er en dejlig udsigt, vi har fra den del af haven. Ud over engen og ådalen og med græsmarken ovenfor foderhækken. Og den er skøn hele året. Det er også udsigten fra B&B’en, så gæsterne er heldige 🙂

   Like

 1. Dejligt indlæg – solskinsstriber 🙂
  Øv – med Christie – men godt at hun ikke ved det og at I passer på hende ❤ 🙂
  Min Malle-pige bliver også 11år i december – har skrantet lidt det sidste års tid 😦
  Men hun tror det meste af tiden selv at hun stadig er ung 🙂 og er altid klar til sjov, ballade og arbejde, hvis jeg bad hende om det ❤

  Like

 2. Hej Karen. Jeg havde ikke tænkt på det med efterårssolhverv – men det var nok derfor, det føltes for koldt til at komme ud og løbe her til morgen 🙂 Skønne billeder.
  Venlig hilsen
  Jette

  Like

 3. Åh, ja, vi kan lære meget af dyrene! Jeg har haft springer spaniel for mange år siden. Kalle, hed han, og han var min første hund efter jeg flyttede hjemmefra. Jeg bliver helt blød om hjertet når jeg ser en fregnet springersnude 🙂

  Like

Der er lukket for kommentarer.