Efter en weekend i København

Efter en weekend i København, hvor man har siddet for meget, spist for meget og sovet for lidt, er det – selvom det har været hyggeligt, sjovt og rart – dejligt at vende næsen hjemad. At køre ind ad indkørslen, kigge på blomsterne,

se ud over udsigten,

hilse på køerne, Heldig og Bill the Bull

og blive slikket næsten hudløs på næsen af en begejstret hund.

Nu er klokken syv mandag morgen. Bondemanden er kørt ud for at være leasingmand, hunden sover igen, og katten er gået over for at sove på loftet i værkstedet.

Jeg sidder her ved computeren og har ikke en eneste opskrift at dele fra weekenden. Men det kommer i en lind strøm henover ugen. For der er stadig squash i køkkenhaven, der er bønner på bønnestativerne, og rødbederne er såmænd også ved at være store nok til at prøvesmage. Og fryseren skal tømmes for rester af sidste års halve gris, så der bliver plads til den nye halve gris, der kommer først i næste uge.

Efter en tur til København – et frikvarter med deraf følgende opstartsvanskeligheder – er vi klar til at klø på med småt og stort i ugen, der strækker sig lovende foran os. Dejligt med sådan en helt ny uge.

God mandag – forhåbentligt uden alt for mange startvanskeligheder.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

4 kommentarer til “Efter en weekend i København”

  1. Jeg håber at i havde en hyggelig dag og ser frem til flere opskrifter. Squashfritterne smagte herlig!.
    Venligst Birte

    Like

  2. Efter tre uger på familiebesøg i USA dumpede jeg ned i sædet på SAS-flyveren og udbrød: “Så går det til det bedste sted i verden!” Stewarden passerede, vendte sig mod mig og spurgte: “Hvor er det?” “Hjemme hos mig selv!”, svarede jeg – og han smilede. Det passer – ude godt, hjemme bedst!
    Elsebeth

    Like

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: