Hedebølge

Ikke en vind rører sig. Rugen står helt, helt stille på naboens mark.

Billede5

En solsort i toppen af grantræet synger – ellers ikke en lyd. Græsset er vådt af dug endnu, og der er stadig morgenkølighed  i skyggen. Gæsterne er kørt til Djurs Sommerland. Vaskemaskinen kører.

Senere i dag bliver det hedt. Stegende hedt. Man kan allerede mærke, det er på vej. Det er nu, man skal ud og plukke bær, og i eftermiddag er der vist kun én passende aktivitet. En god bog – og måske en lille lur – i flimmerskyggen under de store træer.

Billede6

God lørdag.

Forfatter Karen Engell Dalsgaard

Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det. Her skriver jeg om alt det, der optager mig i hverdagen - opskrifter, haven og naturen, anmelder bøger, jeg har læst med meget mere.

6 kommentarer til “Hedebølge”

   1. Jeg er desværre ikke god til Davidsen, selvom jeg har forsøgt mange gange 🙂 jeg har lige læst Christina Englund: ‘Dør til et værelse’ på 1½ dag. Endelig en roman, der rammer min læsestil. Jeg overvejer at gå på biblioteket i morgen og se om hendes andre bøger har samme stil (ferie, ferie, ferie… )

    Like

   2. Christina Englund kender jeg slet ikke – det må tjekkes – tak! Der er ikke noget så skønt, som en ny forfatter. Davidsen fanger heller ikke mig helt – hans personer er som oftest for skabelonagtige. Ja – ferie – det er skønt at have tid til tre bøger om ugen 🙂

    Like

 1. Mojn i det jydske
  Ja man skulle være en doven Hund hvis ikke man kunne tage en Lur under Træet i så smukke omgivelser
  Go´Lørdagsdag

  Like

Der er lukket for kommentarer.