Dalsgaard Bed and Breakfast

Vi holder åbent igen! Vi er begge vaccinerede, og vi tager de nødvendige coronahensyn med sprit og afstand.

I den ene længe – den med udsigt ud over ådalen – ligger Dalsgaard Bed & Breakfast. Lavt til loftet, men højt til himmelen. To hyggelige dobbeltværelser – det Rosa Værelse og det Blå Værelse, en stor stue med brændeovn og udsigtsvindue, og badeværelset, der er fælles for de to værelser.

Det Rosa Værelse er indrettet med dobbeltseng, og som navnet jo lader ane – i rosa nuancer. Det er et rigtig hyggeligt og romantisk værelse.

Med egen skytsengel. Sådan en har man vel altid brug for.

Det Blå Værelse er indrettet med to enkeltsenge, og i blå nuancer. Det er det, man skal spørge efter, hvis man ikke lige vil ligge i arm med den, man deler værelse med. Værelset er lidt større end det rosa værelse, og der er plads til en ekstra seng.

Billede6

Efter en stor vandskade fik værelset nye møbler, og en gammel kommode blev malet med kalkmaling, så den kunne fungere som et romantisk natbord.

Billede2

Billede4

Badeværelset er ikke stort, men det er hyggeligt, og det har alt det, der skal være. Og så er der varme i gulvet.

Stuen er noget helt specielt. Lavloftet, men lys og hyggelig.

Og med en fantastisk udsigt.

Det er her, I får morgenmad, og det er her, I kan sidde og hygge jer om aftenen. Den gamle åbne pejs har fået en brændeovnsindsats, og den kan så rigeligt holde kulden ude, hvor den hører til. I stuen står der kaffe og te til fri afbenyttelse.

Har I lyst, kan I spise medbragt aftensmad – eller bestille en pizza og spise den hos os. Har man kørt langt, er der måske ikke meget ved at skulle af sted igen for at finde noget at spise.

Er vejret godt, vil I sikkert hellere sidde udenfor på terrassen eller i udsigtshaven.

Morgenmaden er et kapitel for sig. Hjemmebagt brød, hjemmelavet syltetøj, ost fra Lading Mejeri, skinke til dem, der ikke kan lide ost, kaffe, te, juice og økomælk. Hvis man går sulten herfra, er det ens egen skyld.

Dalsgaard Bed & Breakfast er et sted, hvor vi trygt kan sige, der er fred og ro – tæt på byernes attraktioner, men helt ude på landet.

Priser:
Dobbeltværelse med morgenmad incl. sengelinned og håndklæder for to personer kr. 650,00
Dobbeltværelse som enkeltværelse, med morgenmad kr. 550,00

Bestil gerne i så god tid som muligt. Om sommeren er her næsten altid fuldt, og om vinteren vil jeg gerne advares i så god tid, at jeg kan nå at få varmet huset op, fundet flonelsengetøj frem og fyldt brændespanden – og om vinteren – fra efterårsferien til påskeferien – skal man booke mindst to værelser eller ét værelse i to dage.

Send enten en mail til karen.engell.dalsgaard@gmail.com eller ring på 8695 4767.

Vi glæder os til at vise jer, hvorfor vi er så glade for vores gård og vores område. Og til at dele det med jer.

Ingen steder uden husregler, og dem kan du downloade som pdf her: Husregler