Om Os

Det er mig, der skriver og tager billeder. Mig, Karen Engell Dalsgaard. Jeg er vild med haven, med naturen, med god mad, med vores søde hunde og i det hele taget med alt det, der udgør vores dejlige liv på landet.

Vi har boet her siden 2003 – på en lille, gammel gård med 15 ha, som vi driver som fritidslandbrug, og hvor vi har en hyggelig Bed & Breakfast i den ene længe. I 2012 begyndte jeg at skrive her om det hele for at dele min glæde ved livet på landet, landsbylivet, god mad, have og landbrug og alle de dejlige ting, der omgiver os her i Skivholme.

Skivholme, siger du – hvad i alverden er Skivholme? Og skal sådan en skrælles, før den skal koges?

Skivholme er en lille landsby – cirka 50 husstande. Den ligger mellem Aarhus og Silkeborg – i den aller-, aller-nordligste spids af Skanderborg Kommune. Byen ligger der langs vejen mellem bakkerne i det skønneste landskab – og lige udenfor bygrænsen bor vi.

Jeg er gift med Per, der som regel bliver kaldt Husbonden, men som ellers er selvstændig med et regnskabsfirma, når han ikke er på jagt, til hundetræning eller ude hos køerne.

Hurtige stikord til os og bloggen her er:

  • Glæden ved livet på landet i stort og småt
  • Madlavning – lækre opskrifter på alt det, vi selv spiser – og på det, der bliver serveret i B&B’en
  • Have – en stor og uregerlig landmodel – hvordan kan det være, at folk med grønne fingre næsten altid har sorte negle?
  • Og, og, og… der er så mange ting, jeg interesserer mig for, så de nyeste diller kommer du nok også til at høre om. Af og til også om rejser, for selvom her er dejligt, er verden stor derude…

På den mere merkantile side, kan vi tilbyde:

  • Salg af oksekød
  • Overnatning på hyggelig B&B
  • Udarbejdelse af regnskaber, bogføring og økonomisk rådgivning. (Husbondens afdeling, når han er på arbejde.)

Jeg håber, du vil kigge ind tit, og er der noget, du mangler at høre om, jamen så skriv til mig. Og jeg bliver glad, når du lægger en kommentar til indlæggene – det er så hyggeligt.

Mange glade landlige hilsener, Karen

%d bloggers like this: